Darko Knez odlazi s mjesta predsjednika Uprave Konzuma

Autor: Božica Babić , 11. prosinac 2015. u 13:04
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Knez je Konzum preuzeo na samom kraju 2007. od svog prethodnika Josipa Zahera, koji je u međuvremenu napustio Agrokor i sada obnaša dužnost potpredsjednika Hrvatske gospodarske komore.

Darko Knez nakon osam godina napušta kormilo Uprave Konzuma. Rezultati ostvareni za njegova mandata u Konzumu vode ga, šuška se u poslovnim kuloarima, na poziciju potpredsjednika Agrokora gdje će biti zadužen za razvoj ukupne maloprodaje koncerna Agrokor u vlasništvu najvećeg hrvatskog poduzetnika Ivice Todorića, koja danas posluje na pet tržišta regije. Uz Hrvatsku tu su još Slovenija, BiH, Srbija i Crna Gora.

Iako  na izravan upit o toj promjeni u Agrokoru uzvraćaju kako je “Darko Knez i dalje prvi čovjek Konzuma” neslužbeno doznajemo da Knez već prvog radnog dana u siječnju 2016. ulazi u novi ured u poslovnom tornju Agrokora.

Njegov nasljednik navodno je osoba iz sustava Agrokora, samozatajni Slavko Ledić koji je do sada u koncernu promijenio dva radna mjesta. Bio je najprije regionalni direktor Konzuma za Dalmaciju, a nakon što je Agrokor preuzeo Mercator postavljen je za direktora za crnogorsko tržište.

Knez je Konzum preuzeo na samom kraju 2007. od svog prethodnika Josipa Zahera, koji je u međuvremenu napustio Agrokor i sada obnaša dužnost potpredsjednika Hrvatske gospodarske komore.

Komentirajte prvi

New Report

Close