Božićnica 5.000 kuna, uskrsnica 2.500, bonovi i ostali dodaci – tako to rade u tvrtki iz Umaga

Autor: Poslovni.hr , 01. svibanj 2019. u 09:39
FOTO: Tera Umag/Facebook

S razvojem tvrtke razvijao se sustav stimuliranja radnika. Danas tvrtka broji 29 zaposlenika, a vođenje su preuzeli sin i kćer Tea Hadžića, Muris i Tamara Hadžić.

Odgovorno poslovanje jedan je od prioriteta prema zaposlenicima naše tvrtke i predstavlja poslovni model te način upravljanja u kojem se ostvareni profit raspodjeljuje na društveno odgovoran način. To pretpostavlja motiviranje radnika raznim materijalnim stimulacijama, kažu Muris i Tamara Hadžić, koji su tvrtku preuzeli od oca Tehvida Tea Hadžića

Umaška tvrtka Tera d.o.o., lider u prodaji građevinskih materijala i materijala za uređenje doma na području sjeverne Istre, poznata je i po brizi za svoje radnike, piše Glas Istre. Tvrtku je osnovao poduzetnik Tehvid Teo Hadžić, poznat u Umagu i po sponzoriranju kulturno-sportskih manifestacija i sudjelovanju u humanitarnim inicijativama. 

S razvojem tvrtke razvijao se sustav stimuliranja radnika. Danas tvrtka broji 29 zaposlenika, a vođenje su preuzeli sin i kćer Tea Hadžića, Muris i Tamara Hadžić. Oni su nastavili očevim i majčinim stopama brinuti o zaposlenicima kroz izvanredne materijalne poticaje, poštivanje ljudskih prava i stvaranje dobre radne atmosfere u kolektivu.

"Odgovorno poslovanje jedan je od prioriteta prema zaposlenicima naše tvrtke i predstavlja poslovni model te način upravljanja u kojem se ostvareni profit raspodjeljuje na društveno odgovoran način. To pretpostavlja motiviranje radnika raznim materijalnim stimulacijama. Nažalost, svjedoci smo iseljavanja mladih i sve teže je doći do radne snage. Stoga nastojimo zaposlenike nagrađivati i djelovati poticajno na njih povećanjem plaće. Isto tako, izvanredno isplaćujemo dodatke na plaću, regres, božićnice, uskrsnice, bonove u naravi i druge novčane naknade. Prošle smo godine isplatili božićnicu u visini od 5.000 kuna po zaposleniku te nedavno bonus i uskrsnicu 2.500 kuna", ističu Muris i Tamara, dodavši da organiziraju i druženja na kojima se zbližavaju zaposleni, poboljšava komunikacija i jača osjećaj poštovanja među članovima kolektiva.

Komentari (1)
Pogledajte sve

DAJTE PRESTANITE , uznemiravati poslodavce koji se bore da očuvaju poslovanje , radnike , koji
se svaku dan pakiraju i raspakiravaju , sve one koji pokušavaju normalno funkcionirati u nenormalnim uvjetima ove države……!

Širite nezadovoljstvo ovakvim ekstremnim primjerima, pokušavate ušićariti nešto od poslodavaca koji
Vam ne znaju kome bi prije davali nemoguće DRŽAVI ILI NADRKANIM I MRZOVOLJNIM RADNICIMA ,
koji ne znaju ODVOJITI mrzovoljstvo između PRIVATNIH I POSLOVNIH situacija..

Da li znate na koje načine u posljednja 3 mjeseca država NAPLAĆUJE SVOJA “POTRAŽIVANJA ”
a to je urnebesni PDV koji nema niti jedna normalna europska država ? SAMO OVRHAMA.
Bez opomena, bez dogovora bez prigovora…

Zato UMUKNITE više o davanjima radnicima ! I ovaj neradni dan- PLATITI ĆE POSLODAVAC !!!

New Report

Close