Badel 1862 u gubitku od 26,1 milijun kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 05. studeni 2013. u 21:59
Marko Lukunić/PIXSELL

Badel 1862 u devet je mjeseci poslovao s gubitkom od 26,1 milijun kuna, što je povećanje prema minusu od 12,9 mil. kuna u istom lanjskom razdoblju.

Badel 1862 u devet je mjeseci poslovao s gubitkom od 26,1 milijun kuna, što je povećanje prema minusu od 12,9 mil. kuna u istom lanjskom razdoblju. Ukupni su im prihodi smanjeni 6,9%, na 246,05 mil. kn, što je posljedica, objašnjavaju, nelikvidnosti zbog blokade računa početkom godine. Prihodi od prodaje smanjeni su sa 250,1 na 232,7 milijuna kuna. Ukupni su rashodi smanjeni 1,9%, na 272,16 milijuna kuna. Financijski su im rashodi povećani 33,2%, na 40,4 mil. kn, a glavni razlog, navode, su kamate na dospjela dugovanja. Navode da je postupak predstečaja u fazi prekida te da je u tijeku izrada programa restrukturiranja, što radi A.T. Kearney, a cilj je izlazak iz predstečaja i pronalaženje strateškog partnera. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

koliko se sjećam, još je kosor bacila milijune u dotacije badela, a onda su hdz-ovi fanovi sdp i hns upumpali još jednu dotaciju.

i svaki put sam ovdje komentirao kako bacaju novce poreznih obveznika u rupu bez dna, kažnjavaju sposobne kako bi protežirali nesposobne.

sad mogu samo komentirati da me neće začuditi ako ulupaju u badel još jednu rundu pustih milijuna poreznog novca. oni neće stati dok do kraja ne ogule svakog tko još išta uspijeva zaraditi.

dok god ijedna tvrtka u hrvatskoj ostvaruje i najmanji plus, linić će gledati kako da je oguli do kraja i uništi da bi protežirao ovakve debile, i pritom se osjećao kao bog na zemlji.

BADEL 1862

Nema BD62 spasa dok se ne izvrši deratizacija i polove štakorčine koje su ga dovele u takvo stanje .
Naravno i Perković mora odgovarati za uništenje takve tvrtke !
Uništiti takvu tvrtku koja je imala prvoklasne proizvode : vina , vinjake , mirogojček , vlahov , likere , sokove, naru , inku ,pepsi , vodu , kapljicu …..i da nitko za to ne završi barem u Remetincu ?
Samo treba sljediti trag novca ! Nesrazmjer između imovine i zarada lopina sadašnjih i bivših !
Pa te lopine bi uništile tvrtku i da dilaju drogu !
Pij malo , pij dobro !
Živjeli !

Da potsjetim :
Cezar
Šljivovica
Vigor
Patria
Johnni Walker
Glembaj
Stock
Zrinski
Viarije Dingač
Daruvar
Križevci
Svirće
Smokvica
Vrbička Žlahtina …..
Kalničke vode
Nara
Pepsi
Inka …..
Napravili dug od 206.000.000,00 kn !
I niko još nije završio u Remetincu ?

http://www.poslovni.hr/vijesti/teske-optuzbe-procitajte-pismo-malih-dionicara-badela-milanovicu-205561.aspx [poslovni.hr]
I dalje prave ogromne gubitke a nitko nije završio u Remetincu !
Zar je teško pratiti trag novca ?
220.000.000,00 !
Kako je moguće uništiti takvu tvrtku ?
Perković uživa na Murteru uzgajajući masline a Zvjezdana je postala zvjezda u Ministarstvu .
Gospoda su nagrađena ko da su napravili dobit 220 miliona !

Propali da Bog da do Božića,mnoge ste nas upropastili….PLJAČKAŠI sa BRDOVITA BALKANA [emo_palacd]

New Report

Close