Atlantic preuzeo ‘prehrambeni dragulj’

Autor: Poslovni dnevnik , 12. studeni 2014. u 22:00
Predsjednik Uprave Atlantic grupe Emil Tedeschi/Ž. Bašić/PIXSELL

Argeti dodaju srbijanski brend Bakina tajna.

Zagreb Atlantic grupa izvijestila je da je potpisala ugovor o potpunom preuzimanju srbijanskoga Foodlanda, koje će stupiti na snagu nakon dobivanja odobrenja Srpske komisije za zaštitu konkurencije. Foodland u 2014. očekuje promet od 8 mil. eura, asortiman mu je prisutan u više od 20 zemalja.

Predsjednik Uprave Atlantic grupe Emil Tedeschi ističe da su proizvodi Foodlanda "pravi dragulj prehrambene industrije". "Krunski je dijamant domaći ajvar, koji su prepoznali svjetski prehrambeni trgovački lanci te premium trgovci. Taj brend ima značajan razvojni potencijal u regiji i izvan nje", kaže Tedeschi. Foodland proizvodi slane i slatke namaze i umake te sokove. Sad postaje dijelom Atlanticova Strateškog poslovnog područja Delikatesni namazi, čiji je glavni brend Argeta. "Širenje palete proizvodima pod brendom Bakina tajna otvara prostor za sinergije i unapređenje obaju brendova", kažu u Atlanticu. 

Komentari (3)
Pogledajte sve

bolje da je kupio vitaliu nego zaovinu tajnu…

Kako se zove onaj NAJBOLJI ROŠTILJ u dućanima…pečen na prirodnim materijalima-…DEDA PIROĆANAC..? ….. To je svemir, bolje od ajvara……
Tedesci otkrio čari Srbije…..i odmah ko svaki milijunaš…pitao koliko košta, brate .. daj ..kupi-prodaj. moje je!!!

a dedina tajna?

ne kužim čemu ova akvizicija,osim kickbacka gazdi vasi.

bezvezan brend,nepoznat van srbije,zaduženi do grla,pad prihoda.

ali valjda skojevci znaju šta rade.

New Report

Close