Adacta najavila otvorenje nove poslovnice u Osijeku

Autor: Poslovni dnevnik , 18. rujan 2014. u 22:00
Direktor Adacte Krešimir Mlinarić/ Dalibor Urukalović/PIXSELL

Iz tvrtke su najavili i održavanje dvije jesenske konferencije.

Tvrtka Adacta, vodeća regionalna tvrtka s područja implementacije Microsoftovih poslovnih rješenja, objavila je daće u listopadu otvoriti novu poslovnicu u Osijeku i da planira nova zapošljavanja.

U priopćenju se navodi da će u Osijeku zaposliti nekoliko novih stručnjaka. Iz tvrtke su najavili i održavanje dvije jesenske konferencije. Prva bi se trebala održati 30. rujna i namijenjena je osiguravajućim kućama. Osim što će na konferenciji biti riječi o aktualnim trendovima na tržištu osiguranja, u priopćenju se navodi da će se predstaviti proizvodi i usluge koji osiguravajućim kućama pomažu u zadržavanju rezultata u aktualnim tržišnim uvjetima. U studenome će se održati tradicionalna Adactina godišnja konferencija na kojoj će se predstaviti novi i postojeći proizvodi i partneri.

Adacta grupu čine poduzeća u Zagrebu, Ljubljani i Beogradu te podružnica u Mariboru. U Grupi radi više od 300 stručnjaka koji su sudjelovali u više od 400 projekata uspostave poslovnih informacijskih sustava. Godišnje ostvaruje 17 milijuna eura prometa, a bavi se razvojem i uvođenjem poslovnih informacijskih rješenja, poslovnim savjetovanjem te upravljanjem u uvođenju promjena u poduzećima. 

Komentirajte prvi

New Report

Close