Račun koji iznenađuje mnoge: Dva piva naplatili im 222 kune

Autor: Poslovni.hr , 04. lipanj 2019. u 10:29
Ilustracija: Getty Images

Priča se brzo proširila svijetom zahvaljujući Twitteru

Društvenim mrežama proširila se fotografija koja otkriva da su engleskim navijačima uoči finala Lige prvaka u Madridu dva piva naplatili 30 eura, što u kunskoj protuvrijednosti iznosi 222 kune. 

Fotografiju je na svom profilu objavila jedna Madriđanka, koja je račun pronašla u taksiju tek što su dotični Englezi napustili vozilo. I dok će netko reći da su još i dobro prošli budući da su sjedili u samome centru glavnog Španjolskog grada, stranica tog lokala otkriva istinu – da u ponudi nema niti jednog 0,33 piva skupljeg od pet eura. Potvrđuju to i tamošnji portali, koji navode da se za slučaj zainteresirale nadležne institucije budući da je se priča brzo proširila svijetom zahvaljujući Twitteru.

Djelatnici lokala, a riječ je o Las 10 tapas de Santa Ana, u međuvremenu su ponudili svoju verziju priče, a kaže sljedeće: da su Englezi naručili dvije litre piva (natočena su im tri mala piva u dvije krigle) te da su uz njih poželjeli tri tekile.

Ako je tome bilo tako, naplaćen im je korektan iznos, ali postavlja se logično pitanje, zašto im to tako nije bilo 'kucano' na računu. 

Komentirajte prvi

New Report

Close