Pružite svojim rukama vrhunski tretman – uz kremu Ziaja na dar!

Autor: Poslovni.hr , 09. veljača 2018. u 15:25
Foto: VL

U subotu 10. veljače isprobajte luksuzne kreme za ruke Ziaja iz Orijentalne linije,.

Vaše su ruke konstantno izložene naporu i baš zato zaslužuju poseban tretman. Složit ćete se da najbolje rješenje stiže u obliku krema za ruke – uvijek su nam pri ruci, lake su za korištenje te imaju svojstva nakon čijeg se korištenja razlika doista primijeti.

p>

Međutim, pri izboru treba pripaziti jer nam neće svaka krema pružiti odgovarajuću njegu. Krema za ruke mora hidrirati, njegovati, regenerirati, ali potrebno je i da ima određena svojstva potrebna našem tipu kože.

U pomoć nam stižu Večernji list i magazin Diva, uz koje ćete ove subote moći isprobati kremu Ziaja koja dolazi na dar u njihovu paketu. Tako ćete si, osim dobrog štiva, moći priuštiti i pravi mali wellness za svoje ruke.

Isprobajte jednu od čak tri kreme s različitim sastojcima, ovisno o tome što vašim rukama najviše treba.

  • Ako smatrate da vašim rukama nedostaje vlage, isprobajte kremu za ruke Ziaja na bazi proteina kašmira i shea maslaca. Vašim rukama će osim hidratantnih, pružiti i zaštitna te jačajuća svojstva.

  • Za oštećenu kožu idealno je rješenje krema za ruke na bazi ceramida i koncentrata lipida koja je pogodna i za osjetljivu kožu.

  • Ako pak želite suptilan, ali egzotičan miris za svoje ruke, onda je krema za ruke na bazi proteina svile i provitamina B5 savršena za vas, a osim ugodnim mirisom iznenadit će vas svojom učinkovitošću kad je riječ o hidraciji i vlaženju kože.

Vaša Ziaja krema po vašoj mjeri čekat će vas na kioscima u subotu 10. veljače na dar u paketu Večernjeg lista i Dive za samo 15 kuna. Požurite se po svoj primjerak i počastite svoje ruke wellness tretmanom.

Komentirajte prvi

New Report

Close