Na cesti pronašao 20 dolara, kupio lutriju pa dobio milijun

Autor: Poslovni.hr/Hina , 02. rujan 2015. u 09:53
Arhivska fotografija: Sanjin Strukić / Pixsell

Hubert Tang kupio je dvije srećke grebalice u prodavaonici u blizini zračne luke prošle srijede i jednom od njih osvojio je glavni zgoditak.

Pipničar koji je na ulici u blizini zračne luke u San Franciscu našao novčanicu od 20 dolara kupio je za nju dvije srećke i dobio milijun dolara, objavila je kalifornijska lutrija.

Hubert Tang kupio je dvije srećke grebalice u prodavaonici u blizini zračne luke prošle srijede i jednom od njih osvojio je glavni zgoditak. Tang je prijatelju s kojim je bio u tom trenutku u nevjerici kazao kako je, izgleda, osvojio milijun dolara.

Tang, pipničar u zračnoj luci, nije desetak godina igrao lutriju. Sretni dobitnik još nema planova što učiniti s dobitkom no šali se da će pobacati novčanice od 20 dolara – pa se možda nekome opet posreći.

Komentari (3)
Pogledajte sve

ja ne vjerujem, takvih priča ima na milione u svijetu i priličan broj ih je izmišljen, čak i da je ostvario dobitak, što mu je problem nadograditi priču, da je našao 20[emo_dolar] ako to nitko nije vidio, mislim da je ovo priča organizatora igara na sreću, da je pisalo da je otišao na piće ili kupio cigarete, još nekako, ali trk na lutriju i dobitak, ahhhhhhhha

Kako sam pročitao naslov, pomislio sam da sam na portalu 24sata…

sada taj milion ubaciti na burzu pa napraviti 3 milona.

New Report

Close