GREEN2GO – Filozofija zdravih navika!

Autor: Poslovni.hr , 22. prosinac 2013. u 13:12
Foto: www.croenergo.eu

Moderan čovjek ne unosi niti približno potrebnih minerala, vitamina, klorofila i fitonutrijenata koji su nužno potrebni za zdravo funkcioniranje organizma.

Autor: © Portal croenergo.eu (T.M.) / ENERGO MEDIA SERVIS

Moderan čovjek ne unosi niti približno potrebnih minerala, vitamina, klorofila i fitonutrijenata koji su nužno potrebni za zdravo funkcioniranje organizma. Našu dnevnu potrebu za većinom esencijalnih sastojaka moguće je zadovoljiti sa samo jednim niskokaloričnim green2go smoothiejem koje je moguće naručiti online putem stranice green2go.eu.

Ovaj projekt vodi životna filozofija: "Kada radiš ono što voliš i kada živiš ono što propovijedaš rezultati ne izostaju." U samo tri mjeseca poslovanja Green2go je stvorio snažnu mrežu korisnika koji su prepoznali jedinstvenost i vrijednost ovog proizvoda. 

Green2go su prvoklasni smoothieji napravljeni po mjeri modernog čovjeka i potrebama njegovog organizma. Ukusni, zdravi i osvježavajući čine savršen dnevni odabir. 

Green2go smoothieji ustvari nisu klasični smoothieji po definiciji, jer ne sadrže led, mlijeko i ostale "dodatke". Po zaštićenim recepturama spravljaju se smoothieji od probranih sastojaka lokalnih OPG-ova i ostalih odabranih dobavljača. Živa voda u svim green2go smoothiejima potječe direktno iz voća i povrća. Upravo zato je dobro popiti zdravi green2go smoothie isti dan kada je napravljen s ljubavlju, što i nije problem zbog svakodnevne besplatne dostave na području cijelog Zagreba te uže okolice Zagreba.

Izbor smoothieja u ponudi napravljen je pažljivo kako bi odgovarao različitim potrebama organizma. Smoothie Tvoj Izbor je, kako mu ime kaže, smoothie u kojem sami, uz stručnu pomoć green2go tima, birate sastojke koje želite, ukoliko ne možete naći onaj koji vam odgovara ili ste alergični na neki od sastojaka. 

Brend green2go stalno radi na usavršavanju starih receptura, stvara nove i podiže kvalitetu pomno odabranih sastojaka.

Ovaj "green" brend je za svojeg ambasadora odabrao Maria Valentića, poznatog zagovornika zdravih stilova života, koji je ekskluzivno za Living Green odgovorio na naša pitanja.

Cijeli tekst dostupan je u 4. izdanju prvog hrvatskog green-tech i green-lifestyle magazina LIVING GREEN na linku. Magazin u .pdf formatu možete i besplatno preuzeti na dnu sljedećeg linka.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close