Fotografska radionica s Alešom Bravničarom

Autor: Poslovni.hr , 09. travanj 2015. u 11:46
Profoto

Na fotografskoj radionici na Pelješcu ( 30.travanj do 3.svibanj) otkrijte tajne zanimanja Playboyevog fotografa, nadogradite svoj znanja i okušajte se u izradi piktroiala.

Tko ne žali zaviriti u svijet Playboyevog fotografa i upoznati tajne njegovog zanimanja. Aleš Bravničar koji već 15 godina kreira sadržaj najtraženije revije za muškarce, kao i brojne editorijale za modne časopise i fotografske priče za reklamne agencije, na radionici u društvu profesionalnog modela razotkrit će neke od svojih pristupa za izvrsne fotografije koje oduševljavaju urednike po cijelom svijetu.

Na radionici, koja će biti namijenjena za napredne amatere i profesionalne fotografe sa željom da nadograde svoje znanje, naglasak će biti na najomiljenijoj Alešovoj tehnici – glamur fotografiji na terenu.

Spoznat ćete tehnike studijske fotografije koje će biti primjerene lokaciji, poboljšat ćete znanje o upotrebi reflektora i okušati se u izradi piktoriala.

U suradnji s Apartmanima Luna sa Pelješca na Alešovoj fotografskoj radionici ugostit će vas punim pansionom, spavanjem u udobnim i moderno opremljenim apartmanima i transferima po fotografskim lokacijama. Broj sudionika je strogo ograničen stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto već danas.

Za više informacija i prijave javite se na marija@venevent.com. 

Komentirajte prvi

New Report

Close