Facebookov pokus: Naplaćivat će slanje poruka nepoznatim korisnicima?

Autor: Poslovni.hr , 21. prosinac 2012. u 15:42
EPA/ROLF VENNENBREND

Timeline će imati samo jedan stupac, a tabovi će zamijeniti ikonice za prijatelje, fotografije…

Facebook ponovno eksperimentira s vizualnim promjenama, prenosi ABC News. Novi izgled već je dostupan nekim korisnicima, a uskoro bi trebao doći i do ostalih. Glasnogovornik Facebooka rekao je kako bi promjene trebale olakšati korištenje timelinea. Kao što se već govorkalo, timeline će odsad imati samo jedan stupac, koji će se nalaziti na lijevoj strani, a na desnoj će biti fotografije i drugi detalji.

Jedna od najočitijih promjena je povratak tabova koji će zamijeniti ikonice za prijatelje, fotografije i druge sdržaje. Ime korisnika naći će se na naslovnoj fotografiji, što pomalo podsjeća na promjenu koju je Twitteru uveo prošli mjesec. Broj pretplatnika više neće biti zaokruživan, već će biti prikazan točan broj, a pretplatnici će se odsad zvati sljedbenici, što također podsjeća na Twitter.

Za 1 dolar šaljite poruke nepoznatim korisnicima

Uskoro biste u svom inboxu mogli početi nalaziti poruke nepoznatih ljudi. Naime, Facebook je najavio kako testiraju novu mogućnost koja ljudima dopušta slanje poruka korisnicima s kojima nisu prijatelji, i to za naknadu od 1 dolara. Slanje takvih poruka bilo je moguće i dosad, no one bi završavale u posebnom direktoriju, nekoj vrsti spam foldera.

Komentirajte prvi

New Report

Close