Evotv i Joško Lokas razveselili brojne građane na subotnjoj špici

Autor: Objava za medije , 16. prosinac 2013. u 14:06
Press foto

Blagdanski evotv dnevni boravak, koji se nalazi na samom ulazu centra „Cvjetni“, ove je subote ugostio brojne posjetitelje.

Blagdanski evotv dnevni boravak, koji se nalazi na samom ulazu centra „Cvjetni“, ove je subote ugostio brojne posjetitelje, a domaćin im je bio poznati voditelj Joško Lokas. Darovi za najmanje, akcijske ponude za starije i zabavni program razvedrili su posjetiteljima taj magloviti zimski dan.

Evotv dnevni boravak otvoren je za sve građane od 13. do 23. prosinca od 9:00 do 21:00 sat. Promotori imaju spremna brojna iznenađenja i akcije za posjetitelje, a jedna od njih je svakako i fotografiranje u evotv ekranu! Svi posjetitelji koji se fotografiraju u evotv ekranu te svoju fotografiju objave na stranici evotv-a na Facebooku: www.facebook.com/EvoTV.hr, sudjeluju u natjecanju. Sretnik ili sretnica s najviše lajkova pod fotografijom dobit će primamljiv blagdanski dar – Samsung Galaxy GRAND GT dual SIM, mobitel koji podržava dvije paralelno aktivne SIM kartice.

I sljedeće subote od 11 do 14 sati na ulazu u centar „Cvjetni“ sve željne iznenađenja i dobrog programa dočekat će Joško Lokas i evotv-tim, s darovima za najmlađe, evotv kuponima, a podijelit će se i dva evotv uređaja s uključenih 30 dana besplatnog programa.

Komentirajte prvi

New Report

Close