Eurojackpot i u Hrvatskoj donio sreću

Autor: Poslovni.hr , 31. ožujak 2016. u 09:51
Foto: Robert Anić / Pixsell

Usprkos ‘nesretnom ožujku’ kao i ‘nesretnom’ 13. kolu, posljednje izvlačenje donijelo je sreću i u Hrvatsku.

Prošli petak, kao posljednji u 'nesretnom mjesecu' ipak je postao sretan, a s dvanaestim osvojenim Eurojackpotom, Njemačka je postala zemlja rekorderka po broju glavnih dobitaka. Iznos od 578.479.827,29 kuna drugi je najveći iznos osvojen na ovoj igri i najveći dobitak svih vremena u Njemačkoj. Sretni dobitnik već se javio u WestLotto i ispričao kako je, nakon što je čuo na radiju o osvojenom Eurojackpotu, krenuo provjeriti brojeve. Kaže da nije mogao vjerovati svojim očima, a potvrdu o uplati provjeravao je nekoliko puta. Sretni listić, sa četiri kombinacije, uplatio je dan prije izvlačenja, a zadnja na listiću i brojevi 9, 10, 19, 20, 35 i 3, 4 donijeli su mu više od 76 milijuna eura.  Kao i mnogi milijunaši poželio je potpunu anonimnost, a početkom sljedećeg tjedna dobitak će mu biti isplaćen.

Slavilo se i u Hrvatskoj

Usprkos 'nesretnom ožujku' kao i 'nesretnom' 13. kolu, posljednje izvlačenje donijelo je sreću i u Hrvatsku. Igrač iz Rijeke osvojio je 5 pogodaka u iznosu od 747.765 kn što je prvi ovogodišnji dobitak ove vrste, a ukupno petnaesti u Hrvatskoj od kada i naši igrači imaju priliku zaigrati s milijunima Europljana. Sretni igrač javio se u Hrvatsku Lutriju i dobitak će mu ovih dana biti isplaćen, a baš kao i dobitnik osvojenog Eurojackpota, nije želio u javnost. U sutrašnjem izvlačenju, 1. travnja, igramo za jamčenih 75 milijuna kuna.

Od 2012. godine, otkad se EJP priređuje, glavni dobitak osvojen je 30 puta – 12 puta u Njemačkoj, 9 puta u Finskoj, po dva puta u Danskoj i Sloveniji te po jednom u Češkoj, Islandu, Norveškoj, Španjolskoj i naravno Hrvatskoj kada je sretna igračica odigravši na internetu osvojila više od 131 milijun kuna.

Zemlje koje sudjeluju u Eurojackpotu: Češka, Danska, Estonija, Finska, Hrvatska, Island, Italija, Latvija, Litva, Mađarska, Nizozemska, Norveška, Njemačka, Slovačka, Slovenija, Španjolska, Švedska.

Komentari (6)
Pogledajte sve


I ti bi se Moller smijao, polugoli , preplanuli….da dobiješ takve honorare za ništa.. tj. izvlačenje ….kuglica..
ne, dizanje papirića……ne znam …

nikada me u životu ne bi veselio novac dobiven za ništa, jer to ništa na kraju ipak postane nešto nekom nekad, a to je granica koju ne prelazi svatko pod svaku cijenu

moller. to je njena stvar.a tvoja bi bila da ti ga viknem. svaki komentari su nepotrebni.

I ti bi se Moller smijao, polugoli , preplanuli….da dobiješ takve honorare za ništa.. tj. izvlačenje ….kuglica..
ne, dizanje papirića……ne znam …


je li dobitnica na slici ? djeluje prilično sretna

Tina ga je dobila od dvojice, od dva Jacka u pot 😛

New Report

Close