Dođite na buvljak, igraonicu i druženje za mame i trudnice

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2014. u 09:31
Klokanica.hr

Dođite na buvljak, igraonicu i druženje za mame i trudnice

Mame na forumu portala Klokanica.hr već dugo pišu o razmjeni i prodaji rabljenih stvari za bebe i djecu, a i mnoge trudnice radije bi potrošile što manje novca na mnoge stvari i opremu za bebe, koje će ionako kratko koristiti. Zato smo odlučili organizirati Bebinjak  – buvljak rabljenih dječjih stvari i uz dodatan sadržaj pretvoriti ga u ugodno druženje i razmjenu iskustava.

Na Bebinjaku za svakog ponešto: buvljak, kutak za mame, foto kutak i igraonica

Bebinjak će se održati u subotu 25. listopada, od 10 do 13 sati, u Slavonskoj aveniji 3 u Zagrebu, u sportskom centru Avenue Ball.

Na buvljaku ćete moći kupiti ili razmjeniti rabljenu opremu, odjeću, obuću i igračke za bebe i djecu, a u kutku za mame, u kojem će domaćica biti Jane Kramar iz Centra Prirodno roditeljstvo, uz kavu ćete se moći upoznati i popričati s drugim mamama i trudnicama s našeg foruma i društvene mreže.  

Kao posebne dodatne sadržaje organizirali smo i igraonicu za djecu te foto kutak. Igraonica uz animatora održat će se u terminu od 10.30 do 11.30 sati u jednoj od atraktivnih rođendaonica centra Avenue Ball. Nakon nje, od 11.30 do 12.30 satiprofesionalni fotograf iz agencije Pixsell u foto kutku će raditi vaše obiteljske fotografije, koje ćete kasnije dobiti mailom.

Bilo da vas zanima povoljnija kupnja, druženje s drugim roditeljima, ili zabava za vaše dijete, pridružite nam se na Bebinjaku!

Komentirajte prvi

New Report

Close