PBZ otvorio korporativni dječji vrtić

Autor: Poslovni.hr , 12. rujan 2012. u 14:55

Danas je u novoj poslovnoj zgradi Privredne banke Zagreb d.d. otvoren PBZ korporativni dječji vrtić “Čigra”, priopćeno je iz banke.




Vrtić su zajednički otvorili Milan Bandić, gradonačelnik grada Zagreba i Božo Prka, predsjednik Uprave PBZ-a. Vrtić je smješten u prizemlju nove poslovne zgrade, na adresi Radnička cesta 50, na 495 m2 unutarnjeg prostora, a za potrebe vrtića koristiti će se i 300 m2 vanjskog dvorišta. Smještaj djece je subvencioniran od strane Banke i Grada. Vrtić nudi i različite dodatne sadržaje poput sportskih aktivnosti, učenja stranih jezika, organizacije kazališnih predstava, i dramskih radionica. Uslugu dječjeg vrtića obavljat će renomirana tvrtka DV Čigra, te će u jasličkim grupama raditi po tri odgajateljice, a u vrtićkima po dvije.

Otvaranjem korporativnog vrtića Privredna banka Zagreb omogućila je višestruke benefite kako za svoje zaposlenike, tako i za širu zajednicu, ističe se u priopćenju banke. Konkretna korist za poslovnu zajednicu Banke od 2.000 zaposlenika, koliko ih je smješteno u poslovnim kompleksima Radničke ceste, jest oko 60 upisane djece u školskoj godini 2012./2013. god. koja će se rasporediti u 4 odgojne skupine, od kojih su čak tri jasličke – djeca do 3 godine starosti. Otvaranjem vrtića otvoreno je i oko desetak novih radnih mjesta.

(pd)

Komentirajte prvi

New Report

Close