NOVO: Tagirajte sadržaje o dioničkim društvima sa drugih portala

Autor: Poslovni.hr , 07. svibanj 2009. u 15:05

Poštovani korisnici,

S ciljem da praćenje vijesti i linkova vezanih uz pojedina dionička društva, a koje sada koje korisnici šalju kroz forum, učinimo jednostavnijim i preglednijim – dodana je i mogućnost tagiranja sadržaja o dioničkim društvima sa drugih portala i web stranica. Ukoliko naiđete na relevantnu vijest o pojedinom hrvatskom ili regionalnom dioničkom društvu i želite je podijeliti sa ostalim korisnicima ili skrenuti njihovu pozornost, biti će nam drago da koristite ovu novu funkcionalnost portala.

Kako bi koristili ovu mogućnost potrebno je biti prijavljen kao registrirani korisnik (registracija na portal Poslovni.hr je besplatna i zahtjeva samo nekoliko koraka).

Nakon što ste se prijavili na portal, odete na forum i kliknete na gumb ‘tagiraj sadržaj sa drugih portala’.
Zatim Vam se otvara stranica gdje sadržaj tagirate kroz 3 jednostavna koraka:
1. Unesete link sadržaja koji želite tagirati. Klikom na gumb ‘nastavi’ se prikaže Vam se naslov unesenog linka koji po želji možete i izmijeniti.

2. Pronađete željeno dioničko društvo po nazivu ili ticker oznaci i kliknete na gumb ‘dodaj’.

3. Ovaj korak je opcionalan. Ukoliko želite komentirati sadržaj koji ste unijeli, popunite polje komentar.

Klikom na gumb ‘tagiraj sadržaj’ završili ste postupak dodavanja tagiranog sadržaja.
Tagirane vijesti svih korisnika prikazat će se unutar stranica sa detaljnim podacima o pojedinom dioničkom društvu u tabu ‘Iz drugih medija’.
Klimo na gumb u forumu ‘moji tagovi’ možete pronaći sve vijesti koje ste Vi tagirali.
Tagiranje sadržaja iz pretplaćenih RSS kanala

U slučaju da ste pretplaćeni na neki od tuđih RSS kanala na našoj naslovnici, tagiranje tih sadržaja još je jednostavnije. Samo kliknite ne gumb ‘TAG’ pored naslova i link za tagiranje automatski će se prekopirati na ekranu za tagiranje.

Komentirajte prvi

New Report

Close