Iscurila još jedna snimka neobičnog ponašanja Putina. Je li mu se zdravlje pogoršalo?

Autor: Poslovni.hr , 17. svibanj 2022. u 08:24
FOTO: Sputnik/Mikhail Klimentyev/Kremlin via REUTERS

U medijima se pojavila još jedna snimka sastanka ruskog predsjednika Vladimira Putina i predsjednika Tadžikistana Emomali Rahmona, a koja je pokrenula nove glasine da je ruski čelnik možda bolestan.

Već dulje se nagađa da je ruski predsjednik Vladimir Putin narušenog zdravlja. Špekulacije o lošem zdravstvenom stanju ruskog predsjednika sve su češće od početka ruske invazije na Ukrajinu. Tako se, primjerice, pretpostavlja da boluje od raka ili Parkinsonove bolesti, no službene potvrde ni za jednu od tih tvrdnji nema.

U medijima se pojavila još jedna snimka sastanka ruskog predsjednika Vladimira Putina i predsjednika Tadžikistana Emomali Rahmona, a koja je pokrenula nove glasine da je ruski čelnik možda bolestan.

U snimci koji su podijelili ruski mediji i koju je prenijela ukrajinska novinska agencija Daily Ukrainian News, Putin treska i vrpolji nogama dok razgovara sa svojim kolegom, a nagađa se da je to ponašanje u suprotnosti s normalnim ponašanjem čelnika, piše Newsweek, a prenosi Večernji list.

Neobično ponašanje vjerojatno je primijetio i Rahmon, koji u jednom trenutku gleda dolje u Putina kako izvrće noge dok govori o sigurnosti Tadžikistana.

Podsjetimo, nakon vojne povorke u Moskvi u čast 77. obljetnice pobjede Sovjetskog Saveza nad nacističkom Njemačkom također su krenule špekulacije da je ruski predsjednik bolestan. Putin se, podsjetimo, u jednom trenutku tijekom proslave pokrio i dekom zbog hladnoće te je kašljucao.

Mike Carter, stručnjak za govor tijela, gledao je Putinov govor i uočio neke stvari u držanju ruskog predsjednika koje bi mogle biti znak nelagode ili boli. Carter je kazao da je Putin vrlo plitko disao, ljuljao se naprijed-nazad što može signalizirati “uznemirenost”, ali također može ukazivati ​​na zdravstveni problem.

Komentirajte prvi

New Report

Close