Aplikacija za smartphone prati kretanje pošiljke

Autor: Darko Bičak , 14. veljača 2014. u 17:17
Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti preko svih poznatih mobilnih sučelja, AppStorea, GooglePlaya i Windows Storea

Dovoljno je unijeti kod pošiljke i u svakom trenutku se prati gdje se nalazi, kada je predana kuriru i vrijeme dolaska na krajnju adresu.

Logistička tvrtka A2B Express Delivery je najveća domaća transportna kompanija u Bosni i Hercegovini koja nudi čitavu paletu usluga na svim razinama.

Ova logistička tvrtka raspolaže s 51 dostavnim vozilom i 88 zaposlenika. Njihova najnovija ponuda je aplikacija A2B Express za pametne telefoni koja klijentima omogućuje da u realnom vremenu prate svoju pošiljku. Kako pojašnjavaju u samoj kompaniji, dovoljno je unijeti kod pošiljke i u svakom trenutku se prati njeno kretanje – gdje se nalazi, u koje vrijeme je predana kuriru i kada točno stiže na krajnju adresu. Na taj način A2B omogućuje kompanijama da vrlo precizno obavijeste svoje klijente o isporuci naručene robe, bez potrebe za dodatnim aranžmanom svojih zaposlenika.

Kako piše sarajevsko Oslobođenje, ova aplikacija omogućuje da uz racionalizaciju troškova i obujma rada svojih zaposlenika poduzetnici koji koriste ovu aplikaciju pravovremenim informiranje svojih klijenata doprinose dodatnoj vrijednosti svoje usluge jer su im krajniji korisnici zadovoljniji. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti preko gotovo svih poznatih mobilnih sučelja – AppStore za uređaje koji koriste operativni sustav iOS, GooglePlay za one s Androidom te Windows Store za ostale. Također, A2B malim, srednjim i velikim kompanijama, kako sami kažu, omogućava korištenje A2B softvera, a koji se u praksi pokazao kao velika pomoć u reduciranju grešaka, uštedi vremena, novca, a i potrebe za dodatnim radom.

Naime, umjesto ručnog ispisivanja tovarnog lista, uz samo nekoliko klikova, moguće je kreirati tovarni list na kojem su, osim podataka o pošiljaocu i primaocu, ugovorni uvjeti, podaci o težini i zapremini pošiljke te iznos za naplatu, ukoliko se radi o pošiljci s otkupninom. Tu je i linijski kod uz kojeg je moguće u realnom vremenu pratiti sve promjene statusa pošiljke od trenutka slanja do samog uručenja konačnom korisniku. To sve je moguće bez obzira da li se radi o kopnenom, zračnom ili pomorskom prometu. A2B je organiziran u pet ureda u Bihaću, Banja Luci, Tuzli, Mostaru i Sarajevu. Imaju svakodnevne linije za Zagreb i Podgoricu te dva puta tjedno za Beograd i jednom za Beč.

Komentirajte prvi

New Report

Close