RideCar otvara nove poslovnice rent a cara

Autor: Promo , 07. lipanj 2018. u 08:53
Foto: press

Nova turistička sezona službeno je započela!

Rent a car industrija jedna je od onih koja blisko prati turističku sezonu pa su tako rent a car društva obavila i zadnje pripreme, a vozila su spremna za posjetitelje koji su već počeli s masovnim dolascima.

Jedan od njih je i RideCar koji je sezonu dočekao spreman s poslovnicamaraspoređenim od Zagreba, preko Rijeke, Splita, Zadra i Dubrovnika, prateći lokacije zračnih luka na kojima se očekuje najveći broj posjetitelja i putnika. Riječ je o domaćem društvu za najam koje od početka poslovanja u 2016. godini obilježava kontinuirani rast i razvoj te u ovoj godini broji flotu od preko 1.400 vozila različitih kategorija.

Poslovnice u Zadru i Puli

Dodatne poslovnice svježe su otvorene u Zračnoj Luci Pula kao i dodatna poslovnica u Zadru koji sada osim poslovnice u Zračnoj Luci Zadar ima i dodatnu gradsku poslovnicu.

Time su dodatno dopunili mrežu poslovnica koje ne unaprjeđuju samo dostupnost usluge rent a cara, već omogućavaju i dodatnu mobilnost prilikom otkrivanja svih popularnih i skrivenih ljepota Lijepe Naše. Osim benefita za posjetitelje, dodatne poslovnice stvaraju pozitivnu priču i za domaće tržište na kojem otvaraju dodatna radna mjesta, kako sezonska tako i ona koja će biti potrebna čitave godine.

Zbog potrebe za dodatnom radnom snagom, RideCar je trenutno u potrazi za referentima za rad u poslovnici i vozačima na lokacijama poslovnica. Svi zainteresirani svoj životopis mogu poslati na posao@ridecar.hr s napomenom o radnom mjestu i lokaciji za koju se prijavljuju.

New Report

Close