Regionalni dani EU fondova u Belom Manastiru

Autor: Promo , 26. studeni 2018. u 10:25
FOTO: Press

“Regionalni dani EU fondova” održat će se 13. prosinca 2018. u Belom Manastiru u Etnološkom centru baranjske baštine (Ul. kralja Tomislava 70) s početkom u 10 sati.

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Belim Manastirom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

„Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će g. Tomislav Rob, gradonačelnik Belog Manastira, i predstavnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije. Potom će se održati panel diskusija pod nazivom „Razvoj Belog Manastira kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati predstavnici institucija i lokalni poduzetnici s iskustvom korištenja sredstava iz fondova Europske unije.

Nastavno na panel diskusiju uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se predstaviti aktualni i budući natječaji.

Po završetku stručnog predavanja održat će se interaktivna radionica "Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak prijave na natječaj" na kojoj će svi prisutni imati priliku sudjelovati u procesu ispunjavanja projektne prijave putem AGRONET aplikacije. Također će se predstaviti aktualni natječaji vezani uz mjere ruralnog razvoja te će se zaključno ostaviti pitanja za svih sudionika, a radionicu će voditi Jasna Matić iz tvrtke Valencia d.o.o.

Događanje “Regionalni dani EU fondova” namijenjena je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program manifestacije dostupan je ovdje.

Sudjelovanje na stručnim predavanjima i radionici je besplatno uz prethodnu prijavu:

Fill out my online form.

var z1fohf6z0xgeerl;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’z1fohf6z0xgeerl’,
‘autoResize’:true,
‘height’:’1373′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘www.wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { z1fohf6z0xgeerl = new WufooForm();z1fohf6z0xgeerl.initialize(options);z1fohf6z0xgeerl.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

New Report

Close