Mini MBA – Management skills razvija esencijalne menadžerske vještine

Autor: Promo , 16. siječanj 2019. u 09:33
Foto: Promo

Temeljni cilj ovog edukacijskog programa jest stjecanje šire i integrirane slike svih menadžerskih vještina pomoću kojih svaki menadžer može učinkovito planirati, organizirati, prezentirati i voditi svoj tim i organizaciju.

Sustavno prateći najnovije svjetske trendove u poslovnom obrazovanju, Mirakul Edukacijski centar donosi modularni specijalistički program koji prati dinamični razvoj poslovnog okruženja, a namijenjen je svima koji žele unaprijediti svoje menadžerske vještine.

Mini MBA – Management skills program je koji pokriva jedinstvenu kombinaciju esencijalnih alata i tehnika koje će unaprijediti razumijevanje financija i budžetiranja i razviti analitičke vještine, jednako kao i interpersonalne vještine svakog menadžera.

Mini MBA – Management skills program sastoji se od više modula na kojima predavači, koji su vrsni stručnjaci u svome području, polaznicima omogućavaju trenutnu primjenu stečenih znanja i to zahvaljujući upravo brojnim praktičnim i aktualnim primjerima, vježbama i interaktivnoj komunikaciji.

Temeljni cilj ovog edukacijskog programa jest stjecanje šire i integrirane slike svih menadžerskih vještina pomoću kojih svaki menadžer može učinkovito planirati, organizirati, prezentirati i voditi svoj tim i organizaciju.

Radeći na jačanju menadžerskih vještina prije svega potrebno je posebnu pozornost posvetiti upoznavanju tehnika samopredstavljanja i body languagea za menadžere.

Vještine učinkovitog i uspješnog menadžera, između ostalih, uključuju vještine pregovaranja i rješavanje problema uz neizostavno upravljanje ljudima, vremenom i stresom kako bi se izbjegli konflikti, a povećala produktivnost pojedinca i tima.

Pohađanjem Mini MBA – Management skills programa polaznicima se omogućuje usvajanje tehnika koje pomažu u rastu i razvoju menadžerske uloge te u razvoju esencijalnih menadžerskih tehnika kojima se proširuje cjelokupna menadžerska perspektiva. Program, osim definiranja vlastitog samoprezentacijskog i komunikacijskog stila, omogućuje bolji razvoj svijesti o sebi i načinu na koji vas doživljavaju drugi. Također omogućuje unapređivanje razumijevanja i analitičkog povezivanja poslovnih koncepata i financijskih izvještaja, kao i unapređivanje razumijevanja financija i budžetiranja. To sve rezultira boljim upravljanjem vremenom i ciljevima, ali i učinkovitijim oblikovanjem upravljanjem stresom i konfliktima.

U tijeku su upisi na sve edukacijske programe u sklopu Mirakul Akademije, a ako se prijavite i uplatite kotizaciju do 31. siječnja, ostvarujete AKCIJSKI POPUST od 15% koji se odnosi na redovne cijene programa.

Sve dodatne informacije o programima, predavačima i uvjetima upisa možete pogledati na web stranicama www.mirakul.hr/edukacijski-centar/najava-edukacijskih-programa ili poslati upit na edukacija@mirakul.hr.

New Report

Close