Mini golf igrališta ‘nove generacije’ otvorena u Hrvatskoj

Autor: Sponzorirani članak , 29. lipanj 2015. u 08:00
Foto: City Golf Group

City Golf je Švedska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u izgradnji Adventure Golf tematskih parkova, sa referencama od preko 200 izgrađenih projekata diljem Europe.

City Golf je Švedska kompanija sa dugogodišnjom tradicijom u izgradnji Adventure Golf tematskih parkova, sa referencama od preko 200 izgrađenih projekata diljem Europe i preko 2.300 instalacija klasičnih felt mini golf terena „nove generacije“ na koje su strani turisti navikli igrati u svojim zemljama, moderni i atraktivni u odnosu na kod nas ustaljena oronula betonska igrališta. Posebnost ovih tematskih parkova je što su prekrivena umjetnom travom te su napravljena prema najnovijim svjetskim i europskim standardima, mogu biti vanjska i unutarnja.

Igrališta su namjenjena svim uzrastima, od djece do umirovljenika, mogu ih igrati obitelji, rekreativci ili profesionalni igrači golfa. Igrališta se rade po EU standardima i imaju pristup prikladan osobama u invalidskim kolicima, a bitno je za naglasiti kako ovi projekti predstavljanju investiciju sa kratkim rokom povrata ulaganja. Predstavnik City Golfa za Hrvatsku Goran Karanović istaknuo je kako ćemo ove sezone imat priliku igrati na 2 City Golf atraktivna igrališta, u Čakovcu i Zatonu kod Zadra.

Čakovec je prvi grad u Hrvatskoj koji je prepoznao koncept Smart Golfa – mini golf igralište sa umjetnom travom koje je svečano otvoreno 1. lipnja ove godine. Otvaranju su bili i nazočni ministar turizma g. Darko Lorencin, gradonačelnik grada Čakovca, te predsjednik Hrvatskog mini golf saveza koji je napomenuo kako se ovim projektima Hrvatska upisuje na golf kartu Europe sa 20 milijuna aktivnih mini golf igrača, te kako je mini golf jedan od najperspektivnijih sportova za razvoj sportskog turizma. Investiciju vrijednu oko 880 tisuća kuna sa pola milijuna kuna sufinanciralo ju je Ministarstvo turizma, dok je ostatak platio grad Čakovec.

Zaton Adventure Golf je zadnji projekt tvrtke City Golf, smješten u turističkom naselju Zaton i jedan je od najatraktivnijih Adventure Golf igrališta u regiji, namjenjen posjetiteljima naselja i gostima, a tematski je osmišljen kao antička luka sa 18 golf polja, a njegova posebnost su dekoracije poput crkve Sv. Nikole, antičke barke, amfore, fontane i mnoštvo vodenih sadržaja.

City Golf Europe pruža cjelovito rješenje od od idejnog projekta  do gradnje, sa naglaskom u izgradnji što izvornijeg golf igrališta gdje se oblikovanje svakog  polja adaptira postojećem terenu i kreira u različitim kotama sa  rubnicima od umjetne trave, bez ravnih i dosadnih golf rupa  što predstavlja jedinstven „know how“ City Golf-a,  zasnovan na iskustvu u preko 200 projekata u Europi. Pri gradnji se koriste prirodni građevinski materijali u kombinaciji s kvalitetnom umjetnom travom, pojašnjava Goran Karanović.

Više informacija o kompaniji City Golf Europe može pronaći ovdje. Ako želite investirati u Adventure Golf tematski park, kliknite ovdje.

New Report

Close