Bakarski susreti, cooking show i koncert Opće opasnosti

Autor: Promo , 26. srpanj 2018. u 14:22
FOTO: PRESS

I ove godine u sklopu Bakarskih susreta održava se i Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova u suradnji sa Poslovnim dnevnikom, Večernjim listom i 24 sata.

28. 7. – subota – „BAKARSKI SUSRETI“, COOKING SHOW I KONCERT „OPĆE OPASNOSTI“

– Natjecanje ekipa, na Žalu ribara, u 18:00 h

– Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova – prodajno izložbeni sajam u 19:00 h

– Gastro show majstora kuhara u 21:30 h

– Koncert „Opće opasnosti“ i fešta uz nastup grupe „Point“, na Žalu ribara, u 23:00 h

 

U cilju zbližavanja mladih iz svih mjesta u sklopu Grada Bakra, Grad je osmislio manifestaciju po uzoru na nekadašnje Jadranske susrete. 2012. godine uvedene su i igre umirovljenika tako da imamo natjecanje u raznim igrama brzine i spretnosti za dvije generacije. Natjecanje počinje u 18:00 h na Žalu ribara. Snage odmjeravaju podružnice udruge umirovljenika sa područja Grada Bakra, a nakon njih slijedi natjecanje ekipa Bakra, Hreljina, Krasice, Kukuljanova, Škrljeva, Praputnjaka, Zlobina i jedne gostujuće ekipe, a to je ove godine ekipa iz Kraljevice. Večer se nastavlja uz feštu do duboko u noć uz Opću opasnost i grupu Point.     
I ove godine u sklopu Bakarskih susreta imamo i Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova u suradnji sa Poslovnim dnevnikom, Večernjim listom i 24 sata. Na sajmu će se prezentirati 20-tak izlagača, a u sklopu  Gastro showa  podijeliti će se  500 porcija rižota sa lignjama.         
Za sve posjetitelje biti će organizirana i nagradna igra, a prva nagrada je tečaj jedrenja od našeg sponzora Academia Navalis Adriatica.      

New Report

Close