Strateško vođenja poduzeća i motiviranje zaposlenika 12.09.2017.

Autor: Poslovni.hr , 21. srpanj 2017. u 13:09
Foto: Fotolia

Last minute prijave u tijeku! Do popunjenja grupe.

Jeste li i Vi jedan od direktora ili vlasnika firme koji svakodnevno troši svoje vrijeme na operativu, gašenje požara, iscrpljujuće sastanke? Morate ostvariti planirane ciljeve, a vremena je uvijek premalo.

Kako uspješno voditi ljude i motivirati ih da daju sve od sebe? Kako biti inspirativan vođa koji potiče promjene na bolje?

Činjenica je da današnji direktori/vlasnici firmi premalo vremena posvećuju strateškim ciljevima, inspiriranju i motiviranju zaposlenika.

Na seminaru ćete naučiti staviti fokus na bitno,  učinkovito voditi svoju tvrtku te uključiti svoje ljude u ostvarenje Vaših strateških ciljeva. 

Postanite strateški i inspirativni vođa kojeg Vaša firma treba kako bi ostvarila snažan rast.

Značajno povećajte tržišnu poziciju svoje firme.

Radionica za direktore i vlasnike malih i srednjih poduzeća na kojoj ćemo naučiti:

  • Postaviti jasne i ostvarive ciljeve
  • Racionalno upravljati vremenom
  • Staviti fokus na bitno
  • Motivirati i inspirirati zaposlenike
  • Uključiti zaposlenike u ostvarenje vašeg cilja
  • Povećati tržišnu poziciju svojeg poduzeća

Kome je seminar namijenjen? Radionica je namijenjena direktorima i vlasnicima malih i srednjih poduzeća, osobama u tvrtkama koje svakodnevno moraju odnositi odluke i razvijati se kao vođe u svom poslu.

Naziv seminara: Vještine strateškog i inspirirajućeg vođenja

Datum održavanja: 12.09.2017.  s početkom od 9 do 16 sati.

Mjesto održavanja: Oreškovićeva 6h/1, Zagreb (dvorana Večernji list – Poslovni dnevnik)

Kolika je vaša investicija:

Redovna cijena kotizacije iznosi 1.450 kn + PDV.  

Cijena kotizacije za rane prijave i uplate do 29. kolovoza 2017. iznosi 1.000 kn + PDV.  

U cijenu kotizacije su uključeni svi radni materijali potrebni za sudjelovanje na seminaru, ručak u restoranu i potvrda o sudjelovanju.

Kako se prijaviti na seminar?

Želite li se prijaviti za sudjelovanje u seminaru, molimo vas da ispunite online formu ispod teksta najkasnije do 11. rujna 2017. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na seminaru. Račun ćete dobiti nakon održanog seminara.

ORGANIZATOR seminara: Večernji list d.o.o. – Poslovni dnevnik

Predavačica: 

Mr.sc. Ivana Radić Završila je četverogodišnji studij filozofije i hrvatske kulture na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu. Nakon završetka studija upisala je poslijediplomski znanstveni studij Teorija i politika marketinga na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Karijeru je započela u velikoj građevinskog firmi u Zagrebu gdje sam se u početku bavila pripremom velikih međunarodnih projekata. Dugogodišnje iskustvo u komunikaciji sa stranim investitorima, ulagačima te financijskom javnošću bilo je jedna od stepenica njenog razvoja u području komunikacija. Dodatno školovanje u Londonskoj školi za odnose s javnošću, seminari iz retorike i osobnog razvoja omogućili su joj da krizne situacije u kompaniji odradi uspješno i s lakoćom. Usavršavala se u pisanju EU projekata te posebno u poslovnom engleskom jeziku s kojim se izvrsno služi. Koautor  je nekoliko izvješća društveno odgovornog poslovanja UN Global Compacta. Nakon 11 godina provedenih u korporaciji odlučila  se za poslovni pothvat – osnivanje vlastite tvrtke. Kao regionalni direktor Alpha grupe za jugoistočnu Europu bavi se savjetovanjima direktora malih i srednjih tvrtki kojima pomaže da poboljšaju svoje poslovne rezultate te postanu uspješniji na tržištu. 2016.godine, s kolegicom izdaje knjigu Ja (ne) mogu biti poduzetnica – motivacijski priručnik za sve one koji se žele upustiti u poduzetničke vode i one koji jesu poduzetnici, ali se žele prisjetiti kako je to bilo. 

Organizator seminara: Poslovni dnevnik/Večernji list

Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 

Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na web stranici www.poslovni.hr/seminari/

Intervju sa predavačicom Ivanom Radić možete pročitati OVDJE

Komentirajte prvi

New Report

Close