Prijavite se za sudjelovanje na konferenciji

Autor: Poslovni.hr , 15. siječanj 2014. u 16:02
Priča o hrvatskom namještaju

Je li hrvatski proizvod dovoljno konkurentan na europskom tržištu? Koliko na proizvodnju i izvoz namještaja utječu porezna i ostala opterećenja nametnuta od strane države? Kako postati konkurentniji u okruženju gdje druge države, poput Italije, aktivno podržavaju svoje proizvođače?

Odgovor na ta i mnoga druga pitanja dobit ćete ako se prijavite za sudjelovanje u konferenciji: „Priča o hrvatskom namještaju“ koja će se održati 28. siječnja u Zagrebu. Priča o hrvatskom namještaju priča je o uspjehu industrije koja je puno poznatija u europskim i svjetskim nego domaćim okvirima, obzirom da se u većini domaćeg namještaja nalazi svega pet posto uvoznog proizvoda.

Konferencija je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede.

Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva poljoprivrede, a otvorit će je ministar Tihomir Jakovina koji će se osvrnuti na stanje u drvnoj industriji. Detaljnu analizu tržišta namještaja u Hrvatskoj dat će Darko Motik sa Šumarskog fakulteta u Zagrebu nakon čega slijedi panel diskusija. U raspravi će sudjelovati i Aida Kopljar, načelnica sektora drvne industrije Ministarstva poljoprivrede, Ivan Pavelić, predsjednik Uprave Hrvatskih šuma, Edvard Ribarić predsjednik Uprave Hrvatskog kreditnog osiguranja, Zdravko Jelčić, direktor i vlasnik tvrtke Spin Valis, Renato Radić, vlasnik tvrtke Prima te Mladen Orešić, profesor s Arhitektonskog fakulteta u Zagrebu. Moderatorica konferencije je Božica Babić, dugogodišnja novinarka Poslovnog dnevnika.

Moderatorica konferencije je Božica Babić, dugogodišnja novinarka Poslovnog dnevnika.

Program:
09:00 – 09:30 – Registracija sudionika
09:30 – 09:35 – Pozdravni govor, Mislav Šimatović, glavni urednik Poslovnog dnevnika
09:35 – 09:50 – Uvodni govor, Tihomir Jakovina, ministar poljoprivrede
09:50 – 10:30 – Prezentacija: "Analiza tržišta namještaja u Republici Hrvatskoj", Darko Motik, Šumarski fakultet Sveučilišta u Zagrebu
10:30 – 11:00 – Pauza za kavu
11:00 – 13:30 – Panel diskusija
13:30 – 14:30 – Druženje uz domjenak

Koja je cijena kotizacije?
Puna cijena za dvije kotizacije iznosi 900,00 kn + PDV. U slučaju rane prijave, do 20. siječnja 2014. i uplatu do 21. siječnja 2014., cijena za dvije kotizacije iznosi 700,00 + PDV. Osim sudjelovanja na konferenciji, u cijenu kotizacije uključena je i tromjesečna pretplata na digitalno izdanje Poslovnog dnevnika koja uključuje pristup svim sadržajima objavljenima u tiskanom izdanju novina. Ujedno vam osiguravamo pristup svim ostalim sadržajima najposjećenijeg poslovnog portala u Hrvatskoj – Poslovni. hr, kao i iPad aplikaciju za tablet uređaje.

Kako se prijaviti?
Želite li se prijaviti za sudjelovanje na konferenciji molimo vas da nam pošaljete ispunjenu prijavnicu na e-mail adresu: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr najkasnije do 26. siječnja 2014. Po zaprimljenoj prijavi poslat ćemo vam predračun za plaćanje kotizacije. Dokaz o plaćenoj kotizaciji potrebno je poslati najkasnije do 27. siječnja 2014. na email: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr kako biste osigurali svoje mjesto na konferenciji. Račun ćete dobiti nakon održane konferencije.

Poziv i program u PDF- u preuzmite ovdje.
Prijavnicu u PDF- u preuzmite ovdje.

Doznajte više:
Poslovni centar znanja
Tel: + 385 1 6326 033
Mob: + 385 98 1620 214
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close