Ovo su najbolji poslovi tjedna: Iskoristite svoj potencijal i pronađite onaj po svojoj mjeri

Autor: Poslovni.hr , 01. veljača 2022. u 14:23
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava Specijalista u nabavi – kategorija mliječnih proizvoda (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a rok za prijavu je 11.02.2022. Traži se kandidat s visokom stručnom spremom i 2 godine radnog iskustva na istom ili sličnom poslu. Prijavite se putem brze prijave.

Hervis d.o.o. traži Servisera / Prodavača (m/ž). Mjesta rada su Trogir, Split i Zadar. Prijaviti se možete do 13.02.2022. Radna pozicija uključuje servis bicikala i skijaške opreme, montažu i savjetovanje kupaca. Prijavite se putem linka.

Kadus d.o.o. zapošljava Radnika na elektroinstalacijama (m/ž) u Zagrebu. Traži se stručna osoba s 5 godina radnog iskustva za izvođenje elektroinstalacija jake i slabe struje. Poslodavac će osigurati službeni automobil i smještaj te plaću u iznosu od 7000kn. Prijavite se do 28.02.2022. ovdje.

E.G.O. Elektro-komponente d.o.o. traži Obrađivača plastike – injekcijsko brizganje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok za prijavu je 10.02.2022. Potreban im je izvršitelj na neodređeno vrijeme za rad na stroju za izradu plastičnih dijelova prema tehnološkom postupku. Prijave se zaprimaju do 10.02.2022. putem brze prijave.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju Farmaceuta (m/ž). Rad se izvršava na području Osječko-baranjske županije i u gradovima Split, Virovitica, Dubrovnik, Sisak, Knin. Rok za prijavu je 09.02.2022. Traži se profesionalna i odgovorna osoba za izdavanje lijekova te stručno savjtovanje. Prijavite se brzo i jednostavno putem brze prijave.

Pliva Hrvatska d.o.o. zapošljava Vodećeg IT stručnjaka za razvoj Hyperion aplikacije (m/ž) u Zagrebu. Traži se osoba za razvoj, dizajn i upravljanje Tevinim Hyperion Planning i Essbase aplikacijama u svim okruženjima te prelazak na novu implementaciju SAC Planning. Prijavite se do 07.02.2022.  putem linka.

JGL d.d. zapošljava Voditelja procesa kliničkih ispitivanja (m/ž) u Rijeci. Traži se kandidat doktor medicine ili magistar farmacije s 5 godina radnog iskustva u poslovima organizacije i provođenja kliničkih studija za lijekove i medicinske proizvode. Prijave se zaprimaju do 07.02.2022. putem brze prijave.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Radnika u McCafeu (m/ž). Mjesto rada je Rovinj, a prijave traju do 07.02.2022. Poslodavac nudi plaću iznad prosjeka, fleksibilno radno vrijeme, plaćene troškove prijevoza te isplatu dodataka za rad noću, nedjeljom i praznikom. Prijavite se putem brze prijave.

Deltron d.o.o. zapošljava Voditelja projekta (m/ž) u Splitu. Prijave se zaprimju do 07.02.2022. Posao obuhvaća praćenje dinamike gradilišta i nadzor nad izvršenjem radova. Prijavite se putem brze prijave.

Oglasnik d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika za digitalno oglašavanje (m/ž). Rad se izvršava u Zagrebu, a prijave se zaprimaju do 09.02.2022. Od kandidata se očekuju izvrsne komunikacijeske i prezentacijske vještine te napredno poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem brze prijave.

Sretno kandidatima!

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Komentirajte prvi

New Report

Close