U godinu dana besplatno smo educirali više tisuća malih i srednjih poduzetnika

Autor: Poslovni dnevnik , 01. prosinac 2014. u 14:11
PIXSELL

Početkom 2014. godine Poslovni dnevnik pokrenuo je cjelogodišnji projekt “Poslovni uzlet”. Što smo sve učinili?

Početkom 2014. godine Poslovni dnevnik, vodeće dnevne poslovne novine, u suorganizaciji s ministarstvom poduzetništva i pod visokim pokroviteljstvom predsjednika republike pokrenuo je cjelogodišnji projekt “Poslovni uzlet”. 

Svjesni poteškoća prisutnih u hrvatskom gospodarstvu, koje su se posebno negativno odrazile na segment malog i srednjeg poduzetništva, željeli smo izdvojiti najuspješnije te im dati podršku da i dalje opstaju na našem tržištu i stvaraju novu vrijednost u svom poslovanju. Najuspješnije poduzetnike odabrali smo prema rastu različitih obilježja izvrsnosti od izvoza i uloganja, preko broja zaposlenih do ostvarenih prihoda i dobiti kroz razdoblje od pet godina (od 2009. do 2013. godine).

U sklopu projekta već na početku odlučili smo najbolje nagraditi, ali ne samo vrijednim poklonima naših partnera – renomiranih velikih hrvatskih kompanija- već i onim što je najvrednije – znanjem.

Upravo besplatne edukacije ono su što je kroz godinu postalo zaštitini znak. Prošlo ih je više tisuća poduzetnika na našim lokalnim i regionalnim konferencijama. Na edukacijama su mogli slušati niz predavanja o aktualnim poslovnim trendovima kao i primjerima uspješnosti iz prakse.

Poduzetnike smo i nagradili. Na manifestacijama u Rijeci i Osijeku nagrađeni su najblji mali i srednji izvoznici, a večeras u dvorani vatroslav Lisinski nagrađujemo 15 najboljih malih i srednjih poduzetnika u proteklih pet godina.

U prilogu koji slijedi nalazi se pregled svih akcija i manifestacija koje je Poslovni dnevnik održao i pokrenuo kroz 2014. godinu u sklopu projekta Poslovni uzlet.

Od televizijskih emisija i anketa na portalu poslovni.hr do posebnih okruglih stolova koje smo organizirali u hrvatskoj udruzi poduzetnika. Također, dio “Poslovnog uzleta” pod nazivom “Snaga hrvatske hrane” posvećen je prehrambenoj industriji. U tom dijelu manifestacije održali smo niz okruglih stolova i veliku konferenciju u Osijeku. U našoj podršci poduzetnicima pridlužili su nam se i predstavnici lokalne vlasti prepoznavši kvalitetu našeg projekta.

Komentirajte prvi

New Report

Close