Zagrebački bar Time dobio je restoranski dio i novo ime – azijski fusion restoran Time Restaurant&Bar, koji u Zagreb po prvi put donosi koncept All in one metodologiju ugostiteljstva, čija je ideja da se gosti na jednom mjestu nakon obroka mogu opustiti uz piće i zabaviti uz večernji program. Ponuda novog restorana koja uz ostale tehnike uključuje i molekularnu kuhinju predstavljena je danas uz degustaciju jela s menija kreativne fusion kuhinje, koja potpisuje chef Vid Nikolić.
„Meni Time Restaurant&Bara rezultat je dužeg promišljanja i testiranja, te sam uvjeren da predstavlja zanimljivo osvježenje za trenutnu gastronomsku ponudu u Zagrebu. Naš kulinarski tim na čelu sa chefom Vidom Nikolićem iznjedrio je dobro izbalansiranu kombinaciju prepoznatljivih tradicionalnih azijskih jela s onima koja su istinski fusion sinonimi, jer osim velike doze kreativnosti u procesu pripreme uključuju korištenje mnogih modernih kulinarskih tehnika“, kazao je Davor Bienenfeld, suvlasnik Time Restaurant&Bara.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu