U Cinestar kinima diljem Hrvatske održana premijera serije ‘Where to sign’

Autor: Promo , 15. prosinac 2023. u 09:42
Eurovilla

Posjetitelji u Zagrebu, Splitu, Puli i Dubrovniku među prvima su imali priliku dobiti uvid u svijet ekskluzivnih nekretnina u Hrvatskoj.

Cinestar kina diljem Hrvatske postala su luksuzno središte jer je Eurovilla, vodeća agencija za luksuzne nekretnine, održala spektakularnu premijeru svoje nove serije „Where to sign“. Docureality postali su popularni u cijelom svijetu, najpopularniji među njima je svakako Netflixov Selling Sunset, a hrvatska inačica obećava gledateljima nevjerojatan uvid u svijet luksuznih nekretnina. Premijera je održana u četiri hrvatska grada: Zagrebu, Splitu, Puli i Dubrovniku.

Agencija Eurovilla stoji iza ovog hrabrog projekta koji je proizašao iz ideje rođene prije godinu dana. Sergio Serdarušić, vlasnik Euroville, ističe da je očekivao korak prema stvaranju hrvatske verzije hit serijala, budući da Eurovilla već desetljećima prednjači u trendovima na hrvatskom tržištu luksuznih nekretnina.

Serija “Where to sign” nastala je suradnjom iznimno talentiranog tima domaćih stručnjaka iz područja audiovizualne produkcije, uz angažman uspješnog producenta Fran Juraja Prižmića te umjetničke organizacije Menorah Film.

Ovaj docureality želi otkriti gledateljima do sada nepoznate aspekte dugogodišnjeg poslovanja agencije Eurovilla. Kroz vodstvo licenciranih agenata, publika će biti upućena u kompleksan proces prodaje luksuznih vila. Vlasnik agencije osobno predstavlja svoj ured u Zagrebu, otvarajući vrata za uvid u zajedničke sastanke. Serija kombinira zanimljive dijaloge sa stručnim komentarima, pružajući uvid u životni stil agenata i klijenata te istovremeno nastojeći educirati i intrigirati gledatelje.

U posljednjem desetljeću, Hrvatska je doživjela značajan porast u izgradnji luksuznih vila, a ovaj trend ukazuje na značajno repozicioniranje zemlje u kontekstu visokokvalitetne nekretninske ponude. Tako su obalno područje i otoci postali omiljene destinacije za investitore koji grade ekskluzivne domove. Jedan od ključnih faktora koji je potaknuo ovu transformaciju jest sve veći interes stranih kupaca za nekretninama u Hrvatskoj. Sa svojom iznimnom prirodnom ljepotom te raznolikim krajolicima, Hrvatska je privukla pažnju onih koji traže luksuzne vile kao investiciju ili drugi dom.

Povećanje broja luksuznih vila u Hrvatskoj odražava se i u njezinom pozicioniranju kao elitne destinacije. Građevinski projekti fokusirani na visokokvalitetne materijale, modernu arhitekturu te najnovije tehnološke inovacije postali su standard, čime se stvara ponuda koja privlači zahtjevne kupce.

Hrvatska ne samo da nudi prekrasne vile uz obalu Jadranskog mora, već se i unutrašnjost zemlje transformira u destinaciju za one koji traže ekskluzivne nekretnine u mirnijem okruženju. Restaurirane kamene kuće, šarmantne vile s bazenima te moderni arhitektonski dragulji sve su prisutniji u ruralnim i unutrašnjim dijelovima Hrvatske.

Eurovilla ovim projektom još više učvršćuje svoju poziciju lidera u ovom segmentu poslovanja, a želja im je plasirati „Where to sign“ na globalne medijske platforme i direktno pomoći hrvatskom repozicioniranju u izgradnji luksuznih vila, ali i percepciji kao destinaciji koja ne samo da pruža izuzetne prirodne ljepote, već i visoku razinu ekskluzivnosti i udobnosti za one koji traće luksuzni životni stil.

Komentirajte prvi

New Report

Close