Razvoj "street food" kulture i druženja na otvorenom, popularizacija svježe domaće hrane s placa i promocija domaćih šefova samo su neki od motiva koji su potaknuli kreatore projekta "Klopa s klupa", čiji će se debi dogoditi sljedeće subote 27. rujna u poslijepodnevnim satima na zagrebačkom Dolcu.
Na "trbuhu grada" svoju hranu pripremat će kuhari petnaestak poznatih zagrebačkih restorana domaće i internacionalne kuhinje, a organizatori najavljuju povoljne cijene. U slučaju kiše, koja je ove godine omela mnoštvo događanja na otvorenom, Klopa s klupa odgađa se za sljedeću subotu. Projekt organiziraju agencije Projektil i Senjor, a razloge ulaska u avanturu na Dolcu pojasnila je Ivana Boras iz Projektila."Volimo kuhati i uživamo u raznolikoj hrani. Vani je posvuda zavladao trend street food događanja pa je nastala ideja da i mi napravimo nešto u Zagrebu.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Ljudi moraju poćeti shvaćati da se grad razvija i da se navike mijenjaju.Tko ima više vremena ići u centar na plac ? Jedino penzići (neka se ne uvrijede na izrazu, i moji starci su penzići). Mladi ljudi kupuju po trgovačkim centrima i točka. Nema tog fingefooda koji će ljude dovući na Trg kada je rasprodaja u Ikei. Jednostavno, neke stvari umiru. To se moze prihvatiti ili ignorirati.
Dolac kakav je, bolje da ga nema. Barem bi izostao efekt sramote.
Uključite se u raspravu