Povodom rođendana web shopa uz pretplatu na kavu nude i knjige

Autor: Marta Duić , 31. svibanj 2021. u 14:13
Foto : Davorin Visnjic/PIXSELL

Odlučile su svoju platformu web shopa ponuditi malim neovisnim izdavačima i second-hand knjižarama

Web shop Karibu Kaawae uskoro slavi drugi rođendan pa su mlade poduzetnice Ana Buljan i Ivana Zec koje stoje iza ove priče i brenda odlučile svoju platformu web shopa ponuditi malim neovisnim izdavačima i second-hand knjižarama. Oni će naime uz njihov proizvod Pretplate na kavu moći ponuditi i neku svoju knjigu.

˝Perjanica našeg weba je „Pretplata na kavu“. Odlučili smo je okititi novim ruhom i za rođendan našoj Pretplati na kavu pokloniti knjigu/e. Nećemo vam otkriti ništa novo kad kažemo da su kava i knjiga oduvijek savršen par. Kod njih se skupa rađaju ideje, potiču emocije, pružaju nam utjehu i vode nas na putovanja diljem svijeta. Karibu Kaaawa tim je tim ne samo strastvenih kavoljubaca nego i još strastvenijih putoholičara koji su kao i mnogi ovih godinu (skoro dvije) skučeni u svojim kretanjima ka novim putovanjima. Nastojali smo vam stoga kroz priče o našim kavama koje dolaze iz raznih dijelova svijeta predočiti malo kulture, poduzetništva i avanturizma zrnaca kave koja i dalje putuju i stižu do vaših šalica. No, naša strast za putovanjima još uvijek nije zadovoljena pa ćemo vam uz vaše šalice kave predstaviti i poneku knjigu koje otvara prozore i šire horizonte˝, stoji na njihovom blogu.

Iako je prošlog proljeća kada su zbog pandemije bili zatvoreni ugostiteljski objekti web shop Karibu Kaawe u povojima, i njemu se potražnja povećala u doba korone. ˝Ljudi su najčešće naručivali pojedinačne kave u zrnu koje smo nabavljali iz Njemačke i Češke, a tražen je bio i naš koncept ‘Pretplate na kavu”, objašnjava Buljan te ističe kako su još tada odlučile da će naglasak staviti na daljnji razvoj i prodaju preko weba i na koncept ‘Pretplate na kavu’ koji je inovativna usluga u našoj regiji. Ova nova nadogradnja samo je dio tih planova.

Komentirajte prvi

New Report

Close