Ako želite smanjiti količinu hrane koju bacate, razmislite o skladištenju krumpira na novi način. Poznato je da se desetljećima kućanstvima govorilo da krumpir čuvaju na hladnom i tamnom mjestu, a mnogi preferiraju kuhinjski ormarić ako nemaju podrum ili smočnica, piše Express.
No, s novim istraživanjem koje pokazuje da je krumpir povrće broj jedan među bačenom hranom, postoji novi način za pohranu ovog svestranog sastojka – i omogućuje da krumpir traje do šest mjeseci bez klijanja, a neće postati ni zelen ni mekan.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu