Kivi je poznat po svom jedinstvenom slatkom okusu i kao riznica vitamina i minerala. Ljudi širom svijeta vole ovo voće. Primarni razlog zbog kojeg je postao toliko popularan jest njegov utjecaj na gubitak težine i značajna količina vitamina C. Međutim, konzumacija ovog voća može imati i neželjene efekte.
Stručnjaci tvrde da broj neželjenih efekata konzumacije kivija nije zanemariv. Mnogi ljudi su alergični na ovo voće. Kako ne možete sa sigurnošću znati jeste li među njima dok ne probate kivi, obratite pažnju jeste li alergični na neko drugo voće. Ako jeste, posebno ako je riječ o nekom koje raste u divljini, možda bi bilo dobro da izbjegavate kivi, pišu Vijesti.me, a prenosi N1.


Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu