Nakon 42 godine konačno im stiže razglednica: ‘Kako to da je sada odjednom ponovo isplivala na površinu?’

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. listopad 2022. u 09:39
Foto: Pixabay

Verhoeven je rekla da je njezin sin vidio izvještaje lokalnih medija o pronađenoj razglednici.

Šezdesetčetverogodišnja Nizozemka pozdravila je vijest da će konačno dobiti razglednicu od svoje sestre, iako će stići s 42 godine zakašnjenja.

Razglednicu, koju je uz riječi “pozdravi, Veronica, Jan i Matthijs” poslala 1980. sestra Ludwine Verhoeven sa slikama kampa iz Hoevena u kojem je ljetovala, nizozemska pošta vratila je kampu prošlog tjedna s napomenom “netočna/nepotpuna adresa”.

“Moja sestra Veronica poslala je tu razglednicu”, rekla je Ludwina Verhoeven lokalnoj televizijskoj kući Omroep Brabant.

“Jan, moj šogor, umro je prije četiri godine. Moj suprug, Piet, napustio nas je u veljači. Zato mislim da je vrlo posebno dobiti ovu razglednicu.”

Verhoeven je rekla da je njezin sin vidio izvještaje lokalnih medija o pronađenoj razglednici.  Nazvala je sestru, koja je pregledala svoje stare foto albume i otkrila da je doista ljetovala u kampu Hoeven 1980. godine.

Verhoeven je rekla da nije sigurna zašto joj razglednica tada nije isporučena. “Adresa na njemu je prava”, rekla je. “Zapravo, još uvijek živim tamo. I kako to da je sada odjednom ponovo isplivala na površinu?”

Nizozemska pošta nije mogla objasniti.

“U prošlosti, kad se pošta sortirala ručno, razglednice su se ponekad gubile”, rekao je glasnogovornik javnoj radioteleviziji NOS.

“Ili je 1980. mogla biti isporučena na pogrešnu adresu i tamo ostati do sada.”

Camping Hoeven, koji je u međuvremenu promijenio ime, objavio je da će uskoro proslijediti razglednicu na pravu adresu – u omotnici.

Komentirajte prvi

New Report

Close