Pijte ovaj magični eliksir za detoksikaciju dva puta dnevno i gledajte kako se vaši kilogrami tope

Autor: Poslovni.hr , 21. veljača 2023. u 11:37
Foto: Pixabay

Imamo recept za magični detoks eliksir od samo tri sastojka.

Gubitak suvišnih kilograma nikada nije lak i zabavan zadatak, ali dobra vijest je da smo otkrili rješenje koje donosi fantastične rezultate, bez previše truda i odricanja. Ako ususret proljeću želite srediti liniju u nastavku vam otkrivamo recept za magični detoks eliksir od samo tri sastojka, piše Elle.si, a prenosi City magazine.

Magična kombinacija sastojaka za mršavljenje

Napravljen od jabučnog octa, grejpa i meda, ovaj eliksir je savršenog kiselkastog i osvježavajućeg okusa, što ga čini vrlo ugodnim za konzumiranje. Osim toga, svaki od ovih sastojaka ima brojna blagotvorna djelovanja na organizam.

Med je poznat kao prirodno sredstvo za obnavljanje tkiva i liječenje raznih upala. On smiruje rane i upale grla, a za razliku od umjetnog šećera koji puno deblja, med je savršena zdrava alternativa za sve sladokusce.

Jabučni ocat je snažan antioksidans koji zbog visokog sadržaja octene kiseline snižava razinu šećera u krvi i potiče sagorijevanje masti. Ako koristite sirovi, nefiltrirani jabučni ocat (trebao bi biti mutan) on će biti bogat probioticima. Probiotici pomažu u hranjenju dobrih bakterija u crijevnom mikrobiomu. Kao rezultat toga, vaša probava će se poboljšati, nadutost će se smanjiti i opće zdravlje crijeva će se poboljšati.

Foto: Pixabay

Grejp je popularno voće za mršavljenje jer smanjuje glad i poznat je kao super sagorjevač masti. On je također odličan za hidrataciju, jer se sastoji uglavnom od vode i vlakana. Hrana koja hidrira tijelo važna je za izbacivanje toksina koji, između ostalog, mogu izazvati i usporen metabolizam. Osim toga, vlakna pomažu tijelu da se duže osjeća sitim.

Recept za detoks eliksir

Jednostavno pomiješajte šalicu svježeg soka od grejpa, s dvije žličice jabučnog octa i žličicom meda. Ovaj eliksir sadrži mnogo vitamina i minerala (kao što je vitamin C) koji mogu pomoći u jačanju vašeg imunološkog sustava.

Studije su pokazale da jedenje grejpa može doprinijeti gubitku težine zbog visokog sadržaja vlakana i vode. Također se pokazalo da ovo voće pomaže kod dijabetesa i srčanih oboljenja. Dakle, ovaj sok od grejpa s jabučnim octom i medom pun je zdravih enzima, vitamina C koji jača imunitet i najbolje od svega, odličnog je okusa.

Kada piti ovaj eliksir za detoksikaciju?

Kad god se poželite brzo osvježiti, napravite pauzu od pet minuta, pomiješajte spomenute sastojke i uživajte, dok ovo divno piće radi za vas!

Ipak, imajte na umu da bez uravnotežene prehrane i fizičke aktivnosti, ovaj sok za mršavljenje sam po sebi neće učiniti čuda. Iako vam može pomoći da izgubite težinu, ne biste se trebali oslanjati samo na njegova svojstva kako biste svoju liniju i zdravlje doveli do savršenstva, ali će svakako pospješiti taj proces.

Komentirajte prvi

New Report

Close