Na Međunarodni dan celijakije, Podravka podsjeća na raznovrsnost svog asortimana i mogućnosti koje njeni proizvodi pružaju različitim vrstama ishrane. Tako svojim proizvodima koji su certificirani u skladu s bezglutenskom prehranom brine o osjetljivim skupinama u društvu koje imaju ograničenja u prehrani, kao i o onima koji prakticiraju posebne načine prehrane. Osim toga, u Podravkinu asortimanu nalazi se i niz proizvoda koji su po svojoj prirodi, u svom sastavu, bez glutena.
U Podravkinom asortimanu certificiranih proizvoda tako se može naći niz proizvoda iz kategorije slastica i žitarica za doručak kao što su Lino Choco caramel flakes, Lino Honey rings, Dolcela Muffins čokoladni, Dolcela Cookies, Dolcela Brownies double choco i Dolcela Američke palačinke te Dolcela waffles.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu