Graševina je zaštitni znak erdutskih vinara u kojem uskoto kreće berba, a taj se kraj može pohvaliti i najvećom bačvom na svijetu u upotrebi. Vino iz bačve koja se puni i prazni jednom godišnje, moći će kušati i posjetitelji vinarije, javlja HRT.
“Chardonnay na našem podneblju, on je blizu, naše procjene su da će on biti za jedno pet, šest dana. Graševine će biti za nekih petnaestak dana, tehnološki je zrela i spremna za preradu”, glavni tehnolog Erdutskih vinograda Mladen Alpeza.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu