Piletina se smatra osnovnim mesom u mnogim kućanstvima. Međutim, ovaj zdrav i ukusan izvor proteina ima visok rizik od bakterijske kontaminacije. Zato piletinu pravilno pripremite, skladištite i kuhajte, piše B92.
Čuvanje piletine u hladnjaku je zgodno, ali mnogi ljudi se mogu zapitati koliko dugo mogu sigurno čuvati piletinu i na ovom mjestu. Kuhana i sirova piletina može se čuvati od nekoliko dana do godinu dana. Količina vremena koje traje može varirati i ovisi o tome je li zamrznuta ili u hladnjaku.
Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu