Dani za pamćenje u naselju Portonovi

Autor: Poslovni.hr , 10. studeni 2022. u 11:39

Ovoga je ljeta Portonovi bio epicentar događanja na crnogorskoj obali, a to želi ostati i tijekom jesenskih i zimskih dana.

Iako je ljeto iza nas, ne moramo čekati sljedeću sezonu da bismo provodili vrijeme pored mora. Početak jeseni i kišnih dana predstavlja pravo vrijeme za planiranje produženog vikenda i bijega iz gradske gužve. Stoga nije čudno kako mnogi maštaju o privatnoj oazi za odmor u koju bi se mogli skloniti kad god požele, odnosno u bilo koje doba godine.

Ovoga je ljeta Portonovi bio epicentar događanja na crnogorskoj obali, a to želi ostati i tijekom jesenskih i zimskih dana. Resort ne živi samo tijekom ljetnih mjeseci, nego u njemu tijekom cijele godine pulsiraju različite kulture, stilovi, tradicije i danonoćni zabavni i kulturni programi. Raznovrsna ponuda i program bogat događanjima privlače goste da posjete Portonovi i dožive jedinstveno iskustvo svakoga godišnjeg doba. Luksuzni je resort domaćin brojnim atraktivnim događanjima, a posjetitelji uvijek mogu doživjeti iskustva različita od svih prethodnih, upotpunjena ponudom smještaja, restoranima s raznovrsnim jelima te modernom umjetnošću, zabavnom i kulturnom scenom. Sve navedeno predstavlja razlog više da za jedno od sljedećih planiranih putovanja odaberete upravo Portonovi kao jednu od najpoželjnijih crnogorskih destinacija.

Nezaboravno praznično iskustvo

Sezona praznika idealno je razdoblje za odmor sa svojim najdražima, bijeg na more na nekoliko dana i upoznavanje sa zimskim čarima primorskoga načina života. Šum tek jednoga morskog vala bit će dovoljan da odnese vaše svakodnevne probleme daleko na pučinu, a sve kako biste se prepustili uživanju. Ako se odlučite za takav bijeg od stvarnosti, Portonovi će biti savršena adresa na kojoj ćete stvoriti uspomene koje ćete pamtiti cijeli život.

Tijekom prosinca i siječnja Portonovi postaje pravo naselje iz bajke, mjesto posebne čarolije u kojemu zimske noći osvjetljavaju svjetla svečanih ukrasa i jedinstvene igre svjetlosti i glazbe. Raznovrsna događanja za sve generacije, koncerti regionalnih zvijezda, domaćih bendova i DJ-eva, praznična tržnica s najboljom ponudom delikatesa i kreativne radionice za najmlađe u kombinaciji s laganim morskim povjetarcem stvaraju idiličnu atmosferu, savršenu za druženje s najdražim osobama. Među događanjima koja se ne smiju propustiti zasigurno je i Magični šou – svjetlosni, laserski i glazbeni show koji kao dramski postavljena instalacija u petodnevnom razdoblju, od 14. do 18. prosinca, osvjetljava noćno nebo iznad resorta.

Zabavni programi i dekoracije pozorno su birani kako bi na sve ostavili dojam i probudili im zanimanje. Portonovi je mjesto posebne čarolije, savršeno za završetak tekuće i početak nove godine, a pozornost je usmjerena i na najsitnije detalje.

Neovisno o tome je li riječ o romantičnom odmoru za dvoje ili višegeneracijskom odmoru za cijelu obitelj, druženju s prijateljima na welnessu ili posebnom iznenađenju za djecu, Portonovi kao destinacija savršeno odgovara svim gostima. Ove se zime svi ondje mogu odmoriti i doživjeti sa svojim najdražima najradosnije razdoblje u godini daleko od gužve i gradske buke.

Život na najekskluzivnijoj adresi na jadranskoj obali

Smješten na manje od sat vožnje od međunarodnih zračnih luka u Tivtu i Dubrovniku, Portonovi se prostire na gotovo dva kilometra obalnog područja i već sad se prepoznaje kao idealna destinacija za produžene vikende, ali i za život na obali Jadrana. Stoga se prepoznaje i kao odlična prilika za kupnju ili iznajmljivanje nekretnina. Privatni heliodrom, mogućnost uplovljavanja u modernu marinu i privatne garaže tek su neke od prednosti naselja koje pruža dodatnu udobnost i sigurnost. Uz brojne parkove i čarobne vrtove, Portonovi nudi i bogatu kulinarsku i barsku scenu sa širokom lepezom lokalnih i mediteranskih ukusa.

U naselju su na raspolaganju i butici i atelijeri lokalnih dizajnera, ali i renomiranih svjetskih imena, dok su ljubiteljima sporta, rekreativnih aktivnosti i njege tijela dostupne vrhunske teretane, centri za fitness, teniski tereni, bazeni na otvorenom i centar Chenot Espace Wellness sa stručnim osobljem koje će vam pružiti luksuzne spa-tretmane.

Smještena na ulazu u Boku kotorsku pod UNESCO-vom zaštitom, marina Portonovi ima savršen položaj koji omogućuje neometano istraživanje Jadrana i Mediterana, čija ljepota oduzima dah.

Boka kotorska, kao najjužniji fjord u Evropi, često se u putopisma opisuje kao jedan od najljepših fjordova na svijetu, specifičan i po tome što visoke planine koje se izdižu iznad obale štite zaljev od otvorenog mora i hladne klime zimi. Bokokotorsko područje, prepuno skrivenih primorskih uvala i okolnih starinskih sela zaklonjenih ogromnim vapnenačkim vrhovima, idealano je za sve posjetitelje avanturističkog duha.

Sve dostupne nekretnine za kupnju i iznajmljivanje u naselju Portonovi projektirali su svjetski poznati arhitekti, a prirodni materijali i mediteranski stil objekata svrstava ih među najpoželjnije domove na cijelom Jadranu. U ponudi su sofisticirani apartmani Marina uz samu obalu s izravnim pristupom marini, vile Sky s prostranim penthouse-apartmanima i privatnim terasama smještene su u samom srcu kompleksa, luksuzni privatni domovi One&Only inspirirani su crnogorskim azurnim morem i smaragdnim dolinama, a tu su i rezidencije Portonovi, u rasponu od jednosobnih apartmana do zasebnih vila, koje odišu vrhunskim stilom, udobnošću i luksuzom.

Vile Sky, odnosno prostrani penthouse-apartmani smješteni su u priobalju u samom srcu kompleksa, a predstavljaju utjelovljenje profinjenog života na rivijeri. Sve su vile jedinstvena djela umjetnosti arhitekture koja odiše najvišom razinom dizajna, elegancije i udobnosti. Unutrašnjost predstavlja mješavinu toplog i suvremenog dizajna s otvorenim prostorom koji je idealan za druženje. Krase ih i privatne terase koje pružaju neometan pogled na Boku kotorsku, kao i preljevni (infinity) bazeni.

Najekskluzivnija adresa u naselju Portonovi rezervirana je za apartmane Marina, koji se nalaze uz samu obalu s izravnim pristupom marini. Pozicionirani u samom kulinarskom i društvenom centru nude savršen položaj, koji osigurava užitak u svemu što naselje čini posebnim, s vrhunskim restoranima, kafićima, barovima i trgovinama na samo korak od vas.

Rezidencije u naselju predstavljuju nevjerojatnu kombinaciju mediteranskih, venecijanskih i crnogorskih utjecaja, koji zajednički tvore okruženje s obiljem zelenila i cvijeća u kojem se nalaze neke od najljepših rezidencija u naselju, a na tek nekoliko minuta od mora. Variraju od jednosobnih apartmana do zasebnih vila, a sve ih karakteriziraju brojni unutrašnji i vanjski prostori za zabavu, druženje i opuštanje.

Za više informacija o najavljenim događanjima pišite na events@portonovi.com.
Za više informacija o rezerviranju smještaja pišite na stay@portonovi.com.
Za više informacija o rezidencijama pišite na enquiries@portonovi.com.

Komentirajte prvi

New Report

Close