Gljive za doručak? Evo jedne zabavne ideje! Ne toliko da odbije one koji se ujutro kunu samo u slano, koliko bi mogla iznenaditi ljubitelje žitarica ili peciva umočenih u kavu. Ponekad je potrebno izaći iz svoje zone komfora, i skrenuti s utabane staze? Odabirom gljiva za prvi obrok u danu činite upravo to, a dobro je i za figuru!
I to s dobrim razlogom: konzumiranje gljiva, lisičarki, smrčaka ili bukovača za doručak zaustavlja žudnju i nepotrebno grickanje između obroka, piše Grazia, a prenosi City magazin.

Važna obavijest:
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Poslovni.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Poslovni.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.Uključite se u raspravu