FOTO: Supernova se nastavlja širiti, otvorili 16. šoping centar u Hrvatskoj, zaposlili još 100 radnika

Autor: Poslovni.hr , 30. ožujak 2023. u 13:24
FOTO: Press

Trgovački centar uređen je kao retail park, poseban po tome što kupcima omogućava praktičnu i jednostavniju kupovinu te direktan ulazak u željenu trgovinu s parkirališta.

Supernova Grupa otvorila je u Križevcima svoj novi, ukupno 16. po redu trgovački centar u Hrvatskoj. Novi trgovački centar Supernova Križevci proteže se na čak 7.044 četvornih metara trgovačkih prostora i u križevačku ulicu Kralja Tomislava 56/A premijerno u središte Prigorja dovodi trgovine poznatih modnih brendova, robe široke potrošnje i prehrambenih artikala. Riječ je o greenfield projektu koji u Križevce donosi suvremeno i kvalitetno shopping iskustvo. Trgovački centar uređen je kao retail park, poseban po tome što kupcima omogućava praktičnu i jednostavniju kupovinu te direktan ulazak u željenu trgovinu s parkirališta.

“Drago nam je što smo uspješno realizirali i ovu vrijednu investiciju te otvorili naš drugi trgovački centar u Koprivničko-križevačkoj županiji, a posebno me veseli i činjenica što smo osigurali gotovo 100 novih radnih mjesta. Križevci su tako šesnaesti po redu grad u kojem Supernova Grupa kreće s poslovanjem i donosi vrhunsko shopping iskustvo te bogatu ponudu trgovina. Vjerujem kako ćemo novim trgovačkim centrom privući brojne kupce koji sada na jednom mjestu mogu obaviti shopping i uživati u obiteljskom druženju”, izjavio je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Ukupna površina zemljišta novog trgovačkog centra obuhvaća 19.038 četvornih metara.

U novoj atraktivnoj destinaciji za shopping i obiteljsko druženje svoja vrata posjetiteljima otvorilo je osam trgovina. Za kupce i posjetitelje osigurano je i 190 parkirnih mjesta, a novi  trgovački centar Supernova Križevci radit će od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat te nedjeljom od 9 do 14 sati.

Supernova Grupa međunarodna je kompanija sa sjedištem u Grazu. Kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku je dosad uložila više od 550 milijuna eura. Uz novootvoreni retail park Supernova Križevci, grupacija u zemlji upravlja centrima Supernova Zagreb Buzin, Garden Mall, Colosseum, Slavonski Brod, Zadar, Šibenik, Koprivnica, Sisak East, Sisak West, Varaždin, Karlovac, Požega te zagrebačkim trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close