Bivši kuhar McDonald’sa otkrio kad je najgore vrijeme za posjetiti ovaj restoran

Autor: Poslovni.hr , 14. rujan 2023. u 09:05
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

Roštilji zahtijevaju različito vrijeme i temperaturu.

Bivši McDonald’s kuhar Mike Haracz otkrio je da oko 10:30 ujutro nije najbolje vrijeme za posjetiti ovu popularni fast food restoran.

Iako može zvučati neobično, tada McDonald’s upravo prelazi s doručka na ručak, što može utjecati na brzinu, hranu i osoblje, prenosi Reader’s Digest.

“Problem leži u tome što se sva oprema koristi ista, a prelazak s doručka na ručak zahtijeva promjene”, rekao je Haracz. “Friteze više ne kuhaju pržene krumpiriće, već krumpiriće za ručak. Roštilji zahtijevaju različito vrijeme i temperaturu. Čak i osoblje može biti drugo.”

Dodao je da moraju preurediti svoje zalihe tako da zamijene namirnice za doručak s onima za ručak.

Komentirajte prvi

New Report

Close