Poslovni.hr slavi 20.rođendan
EN DE

Vlasnici kafića i restorana sad imaju jedan veliki problem

Autor: Poslovni.hr
27. svibanj 2021. u 10:19
Podijeli članak —
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na pitanje kakva je razlika u tome pijete li u ugostiteljskom objektu ili jedete, pa tako on može raditi ili ne, Lisak je odgovorila kako je to teško objasniti te kako nema logike.

Ana Lisak iz Nezavisne udruge ugostitelja rekla je u emisiji Studio 4 na HRT-u kako su caffe barovi oštećeni višekratno.

već od 5 € mjesečno
Pretplatite se na Poslovni dnevnik
Pretplatite se na Poslovni Dnevnik putem svog Google računa, platite pretplatu sa Google Pay i čitajte u udobnosti svoga doma.
Pretplati se i uštedi

“U caffe barove koji poslužuju i hranu gosti mogu ući. To je ono za što smo se izborili, ali to nije dovoljno”, rekla je.

Ana Lisak iz Nezavisne udruge ugostitelja rekla je u emisiji Studio 4 na HRT-u kako su caffe barovi oštećeni višekratno.

“U caffe barove koji poslužuju i hranu gosti mogu ući. To je ono za što smo se izborili, ali to nije dovoljno”, rekla je.

Na pitanje kakva je razlika u tome pijete li u ugostiteljskom objektu ili jedete, pa tako on može raditi ili ne, Lisak je odgovorila kako je to teško objasniti te kako nema logike.

“Teško se nalazi razumijevanje za ovakvu odluku epidemiologa”, rekla je.

Naglasila je kako je jedan od zahtjeva ugostitelja smanjenje PDV-a na kavu, a to se odnosi i na tople napitke, vino i pivo. Kako kaže, to bi omogućilo ugostiteljima da prežive, ali “ove godine ništa od toga”.

Autor: Poslovni.hr
27. svibanj 2021. u 10:19
Podijeli članak —
Komentirajte prvi

Moglo bi vas Zanimati

New Report

Close