Više od 300.000 posjetitelja proslavilo rođendan City Centera one East, West i Split

Autor: Antonija Alar , 19. listopad 2015. u 11:13
FOTO: Press

Slavljenički koncerti glazbenih zvijezda, uspješna humanitarna akcija, shopping uz odlične popuste, lansiranje nove mobilne aplikacije, pokloni za posjetitelje i zabavan dječji program
zaokružili su trodnevno rođendansko slavlje City Centera one East, West i Split.

City Center one je u suradnji s Udrugom Hrvatska Pomaže, humanitarnom akcijom “Daj 5 za vedriji svijet”, prikupio 165.959 kuna za Udrugu za pomoć djeci sa senzornim poremećajima 'Senzori' te za Kuću sv. Josipa za nezbrinutu djecu. Svi posjetitelji, koji su donirali minimalno pet kuna, dobili su krišku City torte i čašu pjenušavog vina. Tako da je ukupno podijeljeno 31.256 kriški City torte i 14.337 čaša pjenušavog vina. Akciju su podržali i Mislav Čavajda, Marijana Batinić, Slaven Knezović, Sementa Rajhard, Mario Petreković, Ivana Marić, Renata Sopek, Boris Mirković, Saša Lozar, Edita Misirić, Dean Pelić, Đurđa Adlešič, Iva Šulentić, Andrea Andrassy, Melita Hrengek, Natali Dizdar, Mirna Zidarić, klapa Cambi, Petra Nižetić, Igor Boraska, Nataša Bebić, Ana Čagalj, Marko Pecotić i mnoge druge osobe iz javnog života.

Rođendansko slavlje kulminiralo je u subotu velikim koncertima u sva tri City Centera. U City Centeru one Split, ispred glavnog ulaza u centar, pjevali su Jelena Rozga i njezin poseban gost Petar Grašo. Massimo i njegovi gosti – Tonči Huljić i Madre Badessa oduševili su publiku u City Centeru one West, dok su u prekrasnim vokalima Natali Dizdar i Marka Tolje uživali posjetitelji City Centera one East.

City Center one je, svojim vjernim posjetiteljima, darovao čak 100.000 kuna u poklon bonovima i podijelio više od tri tisuće Cineplexx kinoulaznica.

Centri su iznimnu posjećenost iskoristili i za lansiranje mobilne aplikacije s ekskluzivnim modnim sadržajima te najvažnijim novostima iz Centra, koja je downloadana preko sedam tisuća puta, a cooking showovi, simulator leta, predstave, koncerti, nagradne igre, kvizovi i maskota tigar Tobi oduševili su najmlađe posjetitelje Centra.

Komentirajte prvi

New Report

Close