Veliko pivo 10 kuna, sokovi po pet, a palačinke 10 kuna: Na plaži u Istri rade s vjerojatno najnižim cijenama na Jadranu

Autor: Poslovni.hr , 12. kolovoz 2020. u 10:52
FOTO: Pixabay

Samo nekoliko metara dalje, u ugostiteljskom objektu kod koncesionara dijela plaže, cijene su i do tri puta više.

Kako bi dodatno privukli goste u ovoj teškoj sezoni, vodstvo hotela Duga Uvala na istoimenoj je plaži u sklopu hotelskog kompleksa ponudilo i više nego konkurentne cijene, piše Glas Istre.

Primjerice, kuglica sladoleda u sklopu ugostiteljskog objekta hotela košta samo 5 kuna. Malo pivo može se kupiti po 6 kuna, a veliko košta 10.

Razni sokovi prodaju se po 5 kuna, a palačinke i zdravi napitci koštaju 10 kuna. Za porciju srdela potrebno je izdvojiti 20 kuna.

Samo nekoliko metara dalje, u ugostiteljskom objektu kod koncesionara dijela plaže, cijene su i do tri puta više. Osim jeftinih napitaka, posjetitelje, osobito obitelji s malom djeci, u Dugoj Uvali privlače i zabavnom ponudom za djecu. Tako je trampolin na samoj plaži kojeg je postavio hotel – besplatan za sve.

Komentari (1)
Pogledajte sve

I još jednom, Polovni.hr objavljuje članke kao da je najbezvezniji tabloid. Vaša sreća da znate za postojanje paragrafa pa da cijeli članak ne stane u 8 redaka. Neka slika s terena? Komentari gostiju ili ugostitelja? Neka reportaža, bilo što? Ma kakvi. Vi ste nažalost jedan vrlo tužan portal s klikbejt naslovima na razini Indexa, a kao bavite se ozbiljnim temama. Sramota ste za novinarstvo, ali ako vam to šta znači, time ste hrvatski prosjek.

New Report

Close