Neugodno ih iznenadio račun: Dvije kave s mlijekom 46 kuna, a nije Dubrovnik

Autor: Poslovni.hr , 11. kolovoz 2020. u 16:54
Foto: Zvonimir Varga / Poslovni.hr

Grad Marka Pola na istoku otoka poznat je kao ne baš jeftina destinacija.

Nakon nedavnog slučaja u kojem nam je jedan par poslao račun s juga Dalmacije koji je bio vrlo povoljan, Facebook stranica Dnevna doza prosječnog Dalmatinca objavila je novi račun. Dvije kave s mlijekom 46 kuna, a nije Dubrovnik. Objava se dijeli i komentira, kao i obično u ljetnoj sezoni kada cijene po lokalima i restoranima plijene pažnju, piše Dalmatinski portal.

Dalmatinski portal također doznaje da je račun izdan u jednom ugostiteljskom objektu u Korčuli. Grad Marka Pola na istoku otoka poznat je kao ne baš jeftina destinacija, no papreni račun za dvije kave ipak je iznenadio gosta iz Hrvatske koji svake godine ljetuje na Korčuli.

‘Dok neki čine sve kako bi od sezone spasili što se spasiti da, nečijoj bahatosti po pitanju dizanja cijena nema kraja pa ćete tako u jednom, za mene, sasvim običnom kafiću u Korčuli za dvije kave s mlijekom izdvojiti 46 kuna. Cijena kao na Stradunu, a lokacija i stupanj elitnosti sasvim običan. Šok bi se možda lakše podnio uz onu standardnu čašu vode koja se posluži uz kavu, ali ovog puta nije je bilo’, požalio se gost.

Komentari (2)
Pogledajte sve

2×1.5dcl vina crvenog 128kn starigrad paklenica

Grad Marca Pola ha ha ha .. presmiješno.

New Report

Close