Tjedna ponuda poslova: Traže se doktor, inženjer, tajnica, prodavači, tehnolozi, administrator…

Autor: Poslovni.hr , 23. listopad 2019. u 09:02
Foto: Getty Images

Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. 

Međunarodna grupacija Kuehne & Nagel d.o.o. traži prodajnog referenta  (m/ž) u Svetoj Nedelji. Kuehne & Nagel d.o.o. ima snažan položaj na tržištu zahvaljujući poslovima u pomorskom, zračnom i cestovnom prijevozu te ugovornoj logistici. Od kandidata se traži završen preddiplomski studij ili srednjoškolsko obrazovanje u relevantnom području, minimalno dvije godine iskustva u prodaji, izražene komunikacijske vještine, kao i prezentacijske i vještine uvjeravanja. Kandidat ima vještinu postavljanja prioriteta, spreman je raditi u timu i visoko je motiviran. Svi zainteresirani za rad u ovoj međunarodnoj grupaciji, mogu se prijaviti do 4.11. na linku.

Agencija za zapošljavanje Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži doktora dentalne medicine (m/ž) u Rijeci. Traženi kandidat treba imati završen studij dentalne medicine, odrađen staž i važeću dozvolu za rad. Prednost imaju kandidati koju su specijalizirali oralnu kirurgiju i znaju talijanski jezik. Očekuje se samostalnost u radu i spremnost na rad unutar navedenog radnog vremena koje je prilagođeno stranim pacijentima. Ako se pronalazite u oglasu, prijaviti se možete do 1.11.

Specijalna bolnica za oftamologiju Svjetlost traži poslovnu tajnicu (m/ž). Od kandidata se traži poznavanje engleskog, njemačkog i talijanskog jezika. Potrebna je visoka stručna sprema, poznavanje rada na računalu, svjesnost u izvršavanju zadataka, učinkovitost i samostalnost u rješavanju problema. Ako ste zainteresirani za rad u ovoj bolnici, možete se prijaviti do 31.10.

Farmaceutska kompanija Pliva traži tehnologa u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž). Novoizabrani zaposlenik trebat će vršiti kontrolu i vođenje tehnološkog procesa opremanja proizvoda u primarnu i sekundarnu ambalažu, uvoditi nove tehnologije i tehnike opremanja proizvoda, kontrolirati ekonomičnost i produktivnost u proizvodnji i slično. Potrebne kvalifikacije su visoka stručna sprema farmaceutskoga smjera ili kemijskog inženjerstva, treba poznavati MS Office alate i odlično znati engleski jezik. Dodatno pročitajte i prijavite se do 28.10. na linku.

Berner d.o.o. traži prodajnog predstavnika za građevinu (m/ž) i prodajnog predstavnika za auto program (m/ž) u Gradu Zagrebu, Primorsko – goranskoj i Požeško – slavonskoj županiji. Rok prijeve je 27.10. Tvrtka Berner d.o.o. dio je svjetskog koncerna iz Njemačke, koja ima sjedište u Zagrebu. Bave se prodajom i distribucijom asortinama za auto i građevinsku industriju. Za ove pozicije nude posebne pogodnosti: službeni automobil, mobitel, stimulativna primanja, dodatnu edukaciju i timski rad. Na poslove se možete prijaviti na linku.

Tifon d.o.o. traži gastro prodavače (m/ž) i to u Osijeku, Ernestinovu, Slavonskome Brodu, Zagrebu, Bjelovaru i Samoboru. Uvjeti su najmanje srednja školska sprema, komunikacijske vještine, orijentiranost na kupca, a prednost je iskustvo u istim poslovima. Prijavite se do 31.10.

Aluflexpack novi d.o.o. traži administratora ljudskih potencijala (m/ž) u Umagu. Aluflexpack tvrtka je koja nudi jedinstvenu priliku učenja i rada u vrhunskoj proizvednoj djelatnosti. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema ekonomskog ili pravnog smjera, najmanje dvije godine na sličnim poslovima, računalna pismenost, vozačka dozvola B kategorije i znanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se do 31.10. putem linka.

Multinacionalna grupacija Strabag zapošljava na pozicijama Commericial Project Manager (m/ž), voditelj prodaje i betonara (m/ž), vozač miksera (m/ž), voditelj elektroinstalaterskih radova (m/ž), suradnik u nabavi u IT odjelu (m/ž), suradnik u Odjelu korisničke podrške – bms – building material solutions (m/ž) i suradnik u odjelu Osiguranja (m/ž) u Zagrebu, Splitu i Zadru. Potrebna je osnovna računalna pismenost, vozačka dozvola B kategorije i znanje engleskoga jezika. Prijave su otvorene do sredine studenoga, stoga pogledajte detalje na linku i aplicirajte. 

Grawe Hrvatska traži predstavnika prodaje (m/ž) u Zadru. Željeni kandidat dinamičan je, komunikativan, proaktivan i spreman učiti. Očekuje se upoznatost s kretanjima na tržištu financija. Potrebna je minimalno jedna godina iskustva, a prednost je raspolaganje vlastitim automobilom.  Grawe nudi priliku za stalnim usavršavanjem, mogućnost napredovanja i nagrade za postignute rezultate. Aplicirajte do 27.10.

Tehnozavod Marušić zapošljava u Zagrebu. Nudi pozicije na radnim mjestima voditelj projekta/ inženjer specijalist (m/ž) i stručnjak za upravljanje ljudskim resurstima (m/ž). Tvrtka se bavi sistem integracijom na području tehničke zaštite, sigurnosnih sustava i audio/ video sustava. Uvjeti su visoka stručna sprema, računalna pismenost, poznavanje mrežnih tehnologija i izvrsno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se do 3.11.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. 

Sretno u pronalaženju posla. 

Komentirajte prvi

New Report

Close