Tekst o Jastrebarskom objavljen u časopisu Croatia

Autor: Poslovni.hr , 13. listopad 2015. u 11:56
Ivo Cagalj/PIXSELL

Budući da se časopis dijeli na letovima Croatia Airlines-a ovo je dobar način promocije turističke ponude grada Jastrebarskog, kao i dobar poziv inozemnim, ali i domaćim turistima za dolazak u jaskanski vinorodni kraj

U vinotočju Roberta Braje 12. listopada 2015. održana je promocija jesenskog broja putnog časopisa Croatia u kojem je na nekoliko stranica objavljen tekst o Jastrebarskom, grofu Erdödy te Plešivičkoj vinskoj cesti.

Časopis Croatia izlazi već više od 20. godina i to četiri puta na godinu (u ljeto, jesen, zimu i proljeće), a isti tekstom i fotografijom promiče hrvatsku kulturu, baštinu i prirodne ljepote.  U jesenskom broju ovog časopisa nalazi se tekst o Jastrebarskom, grofu Erdödy te Plešivičkoj vinskoj cesti.

Budući da se časopis dijeli na letovima Croatia Airlines-a ovo je dobar način promocije turističke ponude grada Jastrebarskog, kao i dobar poziv inozemnim, ali i domaćim turistima za dolazak u jaskanski vinorodni kraj.

Na predstavljanju časopisa prisutnima su se obratili direktorica Turističke zajednice Grada Jastrebarskog, Ivana Herceg, zamjenik gradonačelnika Grada Jastrebarskog, Stipe Bučar, direktor prodaje i marketinga časopisa Croatia, Boris Kolka, voditeljica odnosa za javnost časopisa Croatia, Ksenija Žlof, te fotograf, Damir Fabijanić.

Komentirajte prvi

New Report

Close