Saznajte sve o ulagačkim preprekama i prednostima te pravnoj (ne)sigurnosti ulagača

Autor: Poslovni.hr , 20. veljača 2019. u 12:01
FOTO: PD

U smjeru ukazivanja na problematiku stranih , ali i domaćih ulaganja u Hrvatskoj, Poslovni dnevnik, Večernji list i 24sata pokrenuli su cjelogodišnji multimedijski projekt pod nazivom InvestCro.

Kroz projekt koji podržavaju Hrvatska udruga banaka, Udruženje stranih ulagača u Hrvatskoj i niz renomiranih kompanija te stranih trgovinskih udruženja cilj je otvoriti javnu raspravu o nedostatku zdravih investicija koje su važna za rast hrvatskog gospodarstva, a kroz tri velike konferencije progovoriti o svim problemima ali i uspjesima s kojima se susreću strani i domaći investitori.

Prva konferencija pod nazivom „Je li Hrvatska spremna za nove investicije“ koja se održava u Zagrebu u hotelu Westin 22.2. govorit će kroz dva panela o ulagačkim preprekama i prednostima te pravnoj (ne)sigurnosti ulagača. Uz pozdravni govor ministra Darka Horvata okupljeni će imati prilike poslušati dvije prezentacije – analitičara Velimira Šonje te stručnjakinje iz PwC-a Dženet Garibović ali čuti i razmišljanja predstavnik predsjednika HUB-a Zdenka Adrovića, glavnog direktora HUP-a Davora Majetića, predsjednika Hrvatske udruge županija Gorana Pauka, predsjednika FIC-a Mladena Fogeca, predsjednika Visokog trgovačkog suda Maria Vukelića, redovite profesorice na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu Tatjane Josipović, odvjetnika u odvjetničkom društvu Ljubenko & Mićo Ljubenko, partneri… 

Komentirajte prvi

New Report

Close