Objavljena imovinska kartica Tomaševićeve zamjene u Saboru: Kuće, stanovi, šume, poslovni prostori…

Autor: Poslovni.hr , 21. srpanj 2021. u 13:45
Foto: Zoe Sarlija/PIXSELL

Urša Raukar-Gamulin koja je sredinom lipnja zamijenila u Saboru sadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika Tomislava Tomaševića najbogatija je zastupnica iz Kluba Možemo.

Iz nedavno objavljene imovinske kartice jasno je da ova nagrađivana glumica i dugodišnja aktivistica posjeduje zavidnu imovinu.

Raukar-Gamulin u imovinskoj kartici navodi da je u braku te da ima djecu. Također se navodi i da je članica Vijeća gradske četvrti Gornji grad Medveščak i da tu službu obavlja volonterski. Prije političke karijere, Raukar je, od 1983. do 2021. radila u Zagrebačkom kazalištu mladih.

U imovinskoj kartici stoji kako njena sadašnja plaća kao saborske zastupnice iznosi 24.292,86 kuna u bruto iznosu, odnosno 15.791,79 kuna neto. U podacima o ostalim prihodima naveden je iznos nešto manji od 21 tisuću kuna na mjesečnoj razini od imovine i imovinskih prava te primitak bračnog druga u iznosu od 5.754,75 kuna.

Tomaševićeva zamjena u Saboru nema kredita, ali ima nekoliko ugovorenih polica osiguranja imovine i polica životnog osiguranja, navodi N1.

Raukar prema imovinskoj kartici posjeduje i dvije kuće, tri stana, šume u Jelsi i Klenovniku, vikendicu u Jelsi, vinograd u Klenovniku te dva poslovna prostora u Zagrebu.

U trenutku podnošenja izvješća Raukar je navela da njen bračni drug posjeduje automobil Citroen C5 vrijedan 40.000 kuna.

Bračni par Raukar-Gamulin posjeduje i umjetnine vrijedne 120.000 kuna koje su dobili u nasljedstvo te zlatne poluge vrijedne 50.000 kuna koje su kupili.

Zastupnica je vlasnica i udjela u fondu ZB Invest u vrijednosti oko 2.500 kuna, a ima i štednju nešto veću od 63 tisuće eura.

Članica je Hrvatskog društva filmskih djelatnika.

Komentirajte prvi

New Report

Close